To je to što me zanima!

Lesar: Šuker taji tko sve ima kartice i šlampav je

Iz svega zaključujem da Šuker ili namjerno taji imena i prezimena korisnika i koliko su na kartice "ispeglali" ili on to doista ne zna, rekao je Lesar
Vidi originalni članak

Ljutit što mu je tek nakon mjesec dana ministar financija Ivan Šuker dostavio manjkav odgovor na pitanje koliko su državni dužnosnici na poslovne kartice potrošili u protekloj godini, HNS-ov Dragutin Lesar je ministra Šukera nazvao šlampavim.
- Ministar Šuker odgovorio mi je na ono što nisam pitao, a nije odgovorio na ono što sam pitao. Nakon mjesec dana u pisanom obliku odgovara kako je Odluku o uvjetima korištenja službenih automobila i poslovnih kartica donijela Račanova Vlada još 2000. godine i koju Vlada HDZ-a nije mijenjala. Iz svega zaključujem da Šuker ili namjerno taji imena i prezimena korisnika i koliko su na kartice "ispeglali" ili to doista ne zna. Evo, sada javno objavljujem ovu šlampavu odluku šlampavog ministra - rekao je Lesar i najavio da neće odustati.
- Sram bilo sve Vlade do sada, pa i onu u kojoj je sudjelovao HNS što nisu mijenjali tu Odluku i objavili je u Narodnim novinama, jer me zanima koliko je državnih službenika koji imaju poslovne kartice, a ne bi ih trebali imati. Imam dvije mogućnosti. Ili da zatražim suglasnost kluba i prikupim 16 potpisa saborskih zastupnika i podnesem interpelaciju o radu ministra Šukera, a druga da u pisanom obliku to pitanje postavim članovima Vlade i svim rukovodećim ljudima koji su Vladi odgovorni. Još ne znam što ću, ali neću odustati dok ne dobijem odgovor- rekao je Lesar.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Goge61 29.03.2008.

    Bravo Lesar i onda će cjelokupna nacija imati priliku komentirati hotele u kojima su boravili i stiprizete koje su im plesale na stolu uz obilje ića i pića! Ali čini mi se da ih je strah! Morali bi mnogi dati ostavku poradi sex-skandala! Naglo bi porasle brakorazvodne parnice! Itd.

  • user_24175 28.03.2008.

    Šuker je obični l.p.v !

Komentiraj...
Vidi sve komentare