To je to što me zanima!

Lesar u Raši pripremio kamen temeljac: Ako navrati Kosor...

Hrvatski laburisti na izbore izlaze samostalno, kaže Lesar. Dodaje i da ne želi kukurikati ni kukulelati jer se samo radom može stvoriti sretnija i bolja Hrvatska
Vidi originalni članak

Hrvatski laburisti na izbore izlaze samostalno, rekao je Dragutin Lesar, predsjednik stranke, piše HRT. Lesar je u Raši pripremio još jedan kamen temeljac ako slučajno, kaže, Kosor onamo navrati. Lesar kaže kako je to 1096. kamen temeljac u zadnjih osam godina HDZ-ove vlasti. Dodao je i kako 'ne želi kukurikati ni kukulelati nego skrenuti pozornost na to da bez rada i istine nema bolje i sretnije Hrvatske'.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 46

  • lunar 2 09.09.2011.

    Dragi moj lesar..... i ti si u velikoj zabludi! "jer se samo radom može stvoriti sretnija i bolja Hrvatska" Možemo mi raditi i po noći i po danu i po i na mjesecu, ....dok kasa ima rupetinu na doljnjoj strani, na kojoj je na polovici brojčanik a na drugoj polovici ništa nema ni bolje hrvatske ni boljeg života. Što se više privređuje više se "čisti" i "posprema" izmišljaju rashodi i nova radna mjesta. nema ništa od tvojeg zaključka! Dok se betoniraju temeljci "za bedake" a onda odlazi ..u zaborav, nema ništa od toga. Možda, ali možda bi se osjetio napredak ka boljem da se sve "njih" zgura sa bagerom u rupu i "zabetonira"! I to sa onim naj tvrđim "betonom" da nebi tko od njih izgmizao van!

  • Stanko_1_1 09.09.2011.

    dobra ideja...sada ću i ja staviti kamen pred kuću pa ako Jadranka naiđe neka ga "posveti". mislim da bi to svi trebali napraviti.

  • ivan321 09.09.2011.

    predlažem da Lesar i Budiša osnuju zajedničku stranku, ja sam im smislio i prigodnu pjesmicu : politiko ljube naša, dva smo tvoja odlikaša, mi ne znamo ništa radit' al odlično znamo politikarit'.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare