To je to što me zanima!

Letica potrošio 711.000 kuna iz državne blagajne

Zastupnik Letica trošio je novac iz proračuna bez računa, ali on tvrdi da ih je on dobio pa ih on ima pravo i trošiti. Kaže da ništa nije želio sakriti
Vidi originalni članak

Nakon Ive Banca, još je jedan neovisni zastupnik otkriven je od strane Državne revizije kako troši državni novac. Slaven Letica isplatio je, piše jedan dnevnik, svih 316 tisuća kuna proračunskog novca udruzi Neovisni zastupnik, za troškove kampanje. No, baš je on predsjednik te udruge, a ta je udruga registrirana na njegovoj kućnoj adresi. Još 394 tisuće kuna Letica je potrošio na troškove obavljanja zastupničkog rada. Za tih 394 tisuće kuna Letica nema račune. Kupio si je i tri računala, za 37 tisuća kuna, ali i to bez računa. Letica potvrđuje te navode, ali dodaje da su ti novci ionaku njemu pripadali. Ni Letica, poput Banca, nema program rada i financijski plan.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • petruss 24.09.2008.

    svi su isti! Lopine i prevaranti! Živjeli bi na račun naroda. Sramota!!

  • K-103 24.09.2008.

    A nama kao nije jasno i ne znamo ništa.Sve se zna od samih početaka.\"Imamo Hrvatsku\" je parola koje (smo) se trebamo (ali) držat, sve ostalo nije bitno i važno.Što se nekoga tiće tko,gdje i kako se troše pare, imate Hrvatsku, govorili su i govore.Mi smo i onako \"stoka sitnog zuba\". Sramota do sramote. Opljačkali smo sami sebe, t.j. neki ( a svi im znamo i ime i prezime).Pa mi nemamo 150 poštenih i moralnih Hrvata za sastavit Vladu, Sabor i ostala Tijela.Stvoreno je 200 podobnih bogatih nazovimo obitelji a ostale ko jeb..I oni pivaju :ovo nam je naša borba dala:Jadni ti smo mi i naša dica.Dolaze gadne i gladne godine.

  • Maxich_1 24.09.2008.

    sramota, Letice, trošiš državni novac! mogao si donirati za školu ili vrtić, ma za bilo što! penzići gladuju, djeca vise po ulicama... a ni plana nemaš, tko ti je dao taj novac?! sram me države u kojoj živim, lopovi na sve strane! idem van gdje ne vlada toliki kriminal!

Komentiraj...
Vidi sve komentare