To je to što me zanima!

Letio zrakom kao krpena lutka, autom ga udario pa pobjegao

Dalea (28) je udario automobil dok je prelazio cestu. Od siline naleta odletio je nekoliko metara u zrak i pao. Ima teške ozljede glave, slomljenu ruku i nogu
Vidi originalni članak

Obitelj teško ozlijeđenog Dalea O'Malleyja (28) zatražila je da se u javnost puste fotografije stravične nesreće u kojoj je stradao njihov sin. Na fotografijama, koje su šokirale Englesku, Dale leti nekoliko metara u zrak nakon što ga je udario nesavjesni vozač srebrnog Peugeota i pobjegao. 

Automobil je naletio na Dalea dok je u nedjelju prelazio cestu. Potpuno slomljen ostao je ležati na cesti. U bolnicu su ga dovezli s ozljedama glave, slomljenom rukom i nogom. U kritičnom je stanju. Roditelji stradalog Dalea nadaju se kako će se neodgovorni vozač sam prijaviti ili će ga netko prepoznati, piše Daily Mail.

- Fotografije nesreće su poprilično uznemirujuće. Nadamo se da će nam se barem javiti svjedoci. Automobil je lako uočljiv pošto sada nakon nesreće ima udubljenje na prednjem dijelu - rekla je inspektorica Susan Redfern.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Odevjetnik 09.05.2011.

    @ Feel, mama ti se sramoti sto je tebe rodila,ok? Ti se prvo nauci zakone i prava! I nemoj ovdje nesto filozofirati, 80% na svijetu bi trebali ici ponovo polagati jer nemaju pojam kako se vozi, ja sa vec preko 15'000'000km bacio iza sebe, sa autom, kamionom i autobusom, na mene je naletio pijani vozac preko stopa u moj autobus i 4 ujturu i zamisli ko je bijo kriv?!?!? prvo se nauci nesto u zivotu i onda kenjaj!!!

  • Dvojni Razlomak_1 06.05.2011.

    Ma Zlatko, mislim da nema situacije u kojoj vozač nije kriv ako sruši pješaka. Pješak je zakon, bio pijan, blesav, izvan zebre ili nevidljiv. Probaj naći primjer u praksi gdje vozač nije nadrapao kad sruši pješaka u bilo kojoj situaciji.

  • Zlatko76 06.05.2011.

    Da je vozač stao ne bi bio kriv jer je pješak prelazio van pješačkog prelaza i to na mjestu gdje je suprotna traka dupla. Ovako je pobjegao sa mjesta nesreče i nije pružio pomoč ozljeđenom i zato ga treba žestoko kazniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare