To je to što me zanima!

Lewinsky još voli Clintona, zato se nikad nije udavala

Monica je već nekoliko puta za medije izjavila kako je još zaljubljena u Clintona te će 'uvijek i biti'. Njeni prijatelji su rekli kako je uspješna u poslu, ali nije našla ljubav
Vidi originalni članak

Žena koja je umalo uništila karijeru bivšem američkom predsjedniku Billu Clintonu, Monica Lewinsky (37), ni 15 godina nakon afere nije se udala niti ima djecu. Monica je već nekoliko puta za medije izjavila kako je još zaljubljena u Clintona te će 'uvijek i biti'. Njeni prijatelji su rekli kako je ona postala uspješna poslovna žena, ali nikada nije pronašla ljubav. 

- Nikada u životu neću upoznati ni jednog muškarca koji me činio toliko sretnom kao on - rekla je Monica o Clintonu. Monica Lewinsky imala je 22 godine prilikom ulaska u Bijelu Kuću, gdje je započela aferu s tadašnjim predsjednikom SAD-a, 1995. godine, prenosi Daily Mail. Trenutačno živi u Los Angelesu. Billova supruga, Hillary Clinton, rekla je nakon afere kako je njihov brak ipak vrijedan 'ulaganja'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • JosipMiler 11.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • tajnamoja 11.03.2011.

    Ona njemu uništila karijeru???

  • mixoni 11.03.2011.

    jun fan,ne dere berlusconi babe,stara je ona za njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare