To je to što me zanima!

Ležao je na podu kupaonice i plačući govorio 'Nisam kriv!'

Gubi se da te ne vidim, miči mi se s očiju, derao se Dragan Paravinja na Dušanku Vidović nakon što je osjetio da se boji. Našla ga je na podu kupaonice u kući
Vidi originalni članak

Dušanka Vidović, koja je pronašla Dragana Paravinju u kupaonici napuštene kuće u Donjim Srđevićima, još je u šoku, piše Večernji list. Pronašla ga je u napuštenoj sablasnoj kući starice Nade Vidović o kojoj se s mužem brinula do njezine smrti. Nakon što je umrla obilazili su kuću svaki dan. Tako i taj. Ušla je u kuću u nedjelju ujutro poslije 10 sati. Otvorila je vrata kupaonice i vidjela na podu Dragana Paravinju. Prepoznala ga je s televizije. Danima nisu izlazili iz kuće jer su znali da se skriva negdje u blizini, a onda se našla oči u oči s njim. Plakao je i govorio 'Nisam kriv, nisam kriv!'. Sa strahom ga je pitala 'Ako nisi kriv, zašto se ne predaš?'. Osjetio je da se boji i promijenio ton. Digao se s poda i počeo vikati na nju.

- Gubi se da te ne vidim, miči mi se s očiju - derao se Paravinja, a starica je počela bježati. Dotrčala je suprugu Petru i nazvali su policiju. Skriveni iza prozora osluškivali su buku motora, lavež pasa i komešanje na brdu. Vjeruje kako je ostala živa jer je se možda sjetio. Poznavala ga je dok je bio dijete, ali ga nije vidjela godinama.

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • bipa 28.06.2011.

    slabic i kukavica....

  • i ja imam misljenje 28.06.2011.

    .. baba je ziva,on u zatvoru.. najbolje da se nade neka baba i kaze "da,ja sam ga presrela na autocesti prije 7 godina"..

  • 28.06.2011.

    Dno je dno, to smo utvrdili pa me uzasno zivcira kad pisete o cijeloj njegovoj rodbini, sta je jeo, gdje je s*ao i sl.. Ima i drugih tema zar ne!

Komentiraj...
Vidi sve komentare