To je to što me zanima!

"Ležao u grmlju i plakao, sigurno ga je jako bolilo"

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Liječnici su daljnjim pregledom utvrdili da dječak ima ozbiljnije ozljede, nagnječene prsa i trbušne šupljine. Susjedi u Travnom su još uvijek u šoku
Vidi originalni članak

Krenula sam u trgovinu i ispred zgrade vidjela malo dIjete kako leži u grmlju. Protrnula sam - ispričala je Terezija Zinka Poslon susjeda dječaka (4) koji je u subotu u zagrebačkom Travnom ispao kroz prozor. U stanu na šestom katu dječak je tog prijepodneva mirno spavao. Mama je za to vrijeme bila u kupaoni. Probudio se, popeo na stolicu pored radijatora i onda na sam radijator te ispao kroz. Pao je sa 18 metara visine u grmlje ispred zgrade u Kopernikovoj 12.
- Ležao u grmlju i plakao. Sigurno ga je jako bolilo. Sve nas je bilo strah pomaknuti ga jer nismo znali kakve ozljede ima. Majka se odmah spustila iz stana i na mobitel zvala je supruga da dođe jer im je sin ispao kroz prozor. Žena je bila u šoku. - ispričala je, gotovo u dahu susjeda Zinka. Hitna pomoć stigla je za nekoliko minuta. Odvezli su ga u bolnicu. Dječakov otac ispričao je u subotu kako je njegov sinčić dobro i da je slomio samo potkoljenicu. Liječnici su daljnjim pregledom utvrdili da dječak ima ozbiljnije ozljede, nagnječene prsišta i trbušne šupljine. Sa Odjela Dječje kirurgije prebačen je na intezivnu njegu gdje se oporavlja. Liječnici nisu htjeli komentirati njegovo zdravstveno stanje. Mališanova obitelj se prije četiri godine doselila u Travno gdje su podstanari. Susjedi ih opisuju kao drage ljude koji osim ozlijeđenog dječaka imaju i starijeg sina (7). Dan nakon nesreće cijelo susjedstvo priča o malenom dječaku. Ne mogu vjerovati da je nakon pada s tolike visine ostao pri svijesti. Nitko od dječakove obitelji nije bio u stanu na 6 katu, a susjedi govore kako su ih vidjeli rano ujutro gdje odlaze, pretpostavljaju u bolnicu. Prolaznici znatiželjno gledaju zgnječeno grmlje koje mu je spasilo život.
- Sreća što nije pao na beton nekoliko centimetara dalje. Ne želim ni zamisliti što bi onda bilo - govore susjedi.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • SunTzu 04.07.2010.

    ma nije sto bi ga boljelo...samo par katova se spustio....

  • Keksolino 04.07.2010.

    Dežurna baba koja nema pametnijeg posla od gledanja tuđe nesreće.

  • kokomoon 04.07.2010.

    a svakoj zgrdai neka takva babuskara ..nemres uc u zgradu da ne proviri ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare