To je to što me zanima!

Libanon: Potonuo brod pun stoke, spasili 38 mornara

Brod pod zastavom Paname potonuo je 20 km od libanonske obale u četvrtak zbog nevremena. Dosad su iz mora spasili 38 od 83 ljudi na brodu
Vidi originalni članak

Najmanje su četiri putnika mrtva, a deseci su nestali u potonuću teretnog broda koji je prevozio stoku iz Urugvaja za Siriju. Brod pod panamskom zastavom potonuo je u četvrtak zbog nevremena, 20 kilometara od libanonske obale. Dosad su spasili 38 mornara, a potraga za preživjelima još traje. Na brodu je bilo 83 ljudi. Glasnogovornik libanonske vojske rekao je kako posada i putnici nisu imali vremena staviti prsluke za spašavanje zbog jake oluje. Ako more bude mirno spasioci se nadaju da će pronaći još preživjelih. Na brodu su uglavnom bili Filipinci i Pakistanci te po jedan Libanonac i Sirijac. Brod je iz Urugvaja krenuo 23. studenog sa oko 28 tisuća komada stoke za koju se pretpostavlja da je uginula.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nevidljiv_ca 19.12.2009.

    20bucks ti ko da neznas da pred obalama Lebanona stalno patrolira Izraelska mornarica, ovo je odlican potez ako se zeli Lebanon da stavi pod jachi nadzor a i da stocni fond Lebanona bude ugrozeniji nego sto je sada.Bog!

  • 20bucks 18.12.2009.

    Gdje je bio vaš Bog da ih spasi? Pa nisu valjda svi bili zli? Ajde vjernici da čujemo obrazloženje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare