To je to što me zanima!

Lice s tjeralice: Januza Dervishia uhitili su na Plesu

Dervishiu sude za krijumčarenje droge. Prvo su ga pustili iz pritvora a onda mu je Sud pritvor produljio. Tada je bio na Kosovu pa su za njim rapisali tjeralicu
Vidi originalni članak

Policije je u nedjelju oko 18.30 sati u Zračnoj luci Zagreb uhtilia Januza Dervishia (45), piše Večernji list. Dervishi je u Zagreb stigao iz Prištine, a policija ga je odmah odvojila od ostalih putnika.

Lani u prosincu su ga pustili iz pritvora. Tamo je bio jer mu se sudi zbog krijumčarenja šest kilograma heroina iz Češke u Italiju prije deset godina. Mjesec dana nakon puštanja iz pritvora Vrhovni je sud na žalbu USKOK-a preinačio rješenje Županijskog suda u Rijeci i odlučio da mu se pritvor produlji. On je tada bio na Kosovu zbog smrtnog slučaja u obitelji, a onda je svoj boravak produljio pa je policija za njim raspisala tjeralicu. Dervishi je već osuđivan za iznudu i lihvarske ugovore.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • konjina 28.02.2011.

    ima ih i poštenih državu kradu imaju porezni dug i voze lexusa niko nezna čime se bave -karamarko možda zna

  • domo1111 28.02.2011.

    Jel ovako i Ameri puštaju svoje kriminalce na vikende kući..koja smo mi sprdnja od države.U JNA nisi mogo dobit vikend u 2godine službe vojnog roka,a sada izlazi tko i kad želi.. a pošto je iz mog mjesta jedan ubojica,a isto tako je dolazio na vikende,pa što je onda za čudit da puštaju ovog za "samo" 6kg droge.

  • mssuperhik 28.02.2011.

    Još jedan ponosni vlasnik hrvatske putovnice...nije niti čudo što nam je takva reputacija kad našu putovnicu dobivali uglavnom lopovčuge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare