To je to što me zanima!

Lički policajci uhvatili kolegu iz Zagreba: Krijumčario migrante

Akcije je bila u petak oko 15 sati kada su policajci iz Like zaustavili 40-godišnjeg vozača. U vozilu su pronašli 18 migranata iz Pakistana koji su ilegalno prešli granicu
Vidi originalni članak

Policijski službenici zaustavili su u petak oko 14.50 sati u Koreničkoj Kapeli kombi zagrebačkih registracija voji je vozio 40-godišnjak. Tijekom kriminalističkog istraživanja također je utvrđeno da je osumnjičeni inače policajac PU zagrebačke, potvrdili su iz Policijske uprave ličko-senjske.

Policajca su zaustavili kolege pokraj odmorišta na staroj magistrali prema moru. U tovarnom prostoru kombija pronašli su 18 državljana Pakistana, za koje je kasnije utvrđeno da su nezakonito prešli granicu. Nad vozačem se provodi kriminalističko istraživanje nakon čega će biti predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena državnom odvjetništvu.

-  Kako se radi o policijskom službeniku PU zagrebačke rješenje o njegovom privremenom udaljenju iz službe do okončanja postupka donijet će načelnik policijske uprave - dodala je glasnogovornica PU ličko- senjske. Za krijumčarenje ljudi zakonom je porpisana kazna i do osam godina. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • jo2hn8ny 09.10.2018.

    Bit će da lega nije dobio prekovremene.

  • 08.10.2018.

    A, jeste kolege.

  • vidum 08.10.2018.

    Milinović se osvećuje Plenkiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare