To je to što me zanima!

Ličko senjska županija subvencionira poduzetnike za korištenje Razvojnog centra

Ugovore o subvencioniranju troškova korištenja poslovnog prostora, opreme i usluga Razvojnog centra potpisalo je danas 18 poduzetnika s Ličko - senjskom županijom. Riječ je o tvrtkama, obrtima, OPG-ovima...
Vidi originalni članak

Ličko senjska županija potpisala je danas s 18 poduzetnika ugovore o subvencioniranju troškova korištenja poslovnog prostora, opreme i usluga županijskog Razvojnog centra.

Riječ je o tvrtkama, obrtima i OPG-ovima, te zadrugama koje temeljem posebnog programa Ličko-senjske županije za razdoblje od ove do 2025. godine stječu pravo na povlaštene cijene za korištenje ureda ili opreme u polu industrijskom postrojenju prerade voća, povrća i pakiranje meda.

ZA DOBROVOLJNO DARIVANJE KRVI Županija splitskom KBC-u donirala transfuzijsko vozilo vrijedno skoro 490 tisuća kuna

Pri tom će korisnici poduzetničkog inkubatora u prvoj godini korištenja ostvariti potpunu subvenciju, u drugoj godini 80 postotnu, a u trećoj 60 postotnu subvenciju troškova najma.

U drugoj skupini su korisnici poduzetničkog akceleratora koji su već neko vrijeme na tržištu.

PROMO Pripremite se! Prijave za subvencionirane stambene kredite sve su bliže

- Oni u prvoj godini korištenja ostvaruju 80 posto subvencije, u drugoj 60 i u trećoj 40 posto ukupnog iznosa troškova najma i korištenja opreme i usluga Razvojnog centra Lučko-senjske županije - izvijestili su iz županijske uprave.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare