To je to što me zanima!

Lider Opozicije na Facebooku 'skalpira' Tomu Karamarka

U novom broju tjednika Express Lider Opozicije otkriva zašto se na ovakav način uključio na Facebook, je li mu Bijesprvi uzor I zašto se okomio baš na HDZ...
Vidi originalni članak

Bijesprvi godinama je svojim videouradcima na Youtubeu uveseljavao Hrvate, ali i zadavao glavobolje HDZ-u. Danas njegovim stopama ide Lider Opozicije, koji svoje uratke, odnosno statuse stavlja na Facebook.

Lider Opozicije pomalo je oštriji od Bijesaprvog, a zajedničko im je ismijavanje HDZ-a, a posebno šefa stranke Tomislava Karamarka. Ništa mu nije promaklo, nijedna afera, a osim što ih budno prati, povremeno objavljuje i urnebesne fotomontaže.

U novom broju tjednika Express Lider Opozicije otkriva zašto se na ovakav način uključio na Facebook, je li mu Bijesprvi uzor, zašto se okomio baš na HDZ, te kakve prijetnje prima zbog svojih aktivnosti.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • LANA555 06.06.2015.

    Apsulutno ne slussm i ne citam nista

  • tomasso 06.06.2015.

    HDZ pobjednička stranka!!!

  • Ljubo Ćesić Rojs 06.06.2015.

    A da ja vas nešto pitam!!... Šta je sa 500.000.000 neprijavljenih kineza?! A? sutimo, a?! Jer vidite ti neprijavljeni kinezi, oni kopaju rupe, kopaju tunele, do Moskve, do Londona, do Pariza, do Wasingtona aaa... Svjetska globalizacija vodi specifičan rat protiv cijele planete!!! Ko je srušio berlinski zid?! Ko je izvršio privatizaciju u slovačkoj?! I, i gdje je Isusova ruka?! Ja pozivam svo napredno čovjecanstvo da shvati da nema trećeg svetskog rata, nema ga... nije bilo ni drugog! Cjelo čovječanstvo spava... hrrrr hrrr hrrrrrr

Komentiraj...
Vidi sve komentare