To je to što me zanima!

Liječnici izvadili 16 čavala iz sluškinje, ostalo ih još 8

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izmučena sluškinja Ariyawathi (50) nije htjela reći obitelji što joj je. Bivši gazda kažnjavao ju je za neposluh - zabijao joj je čavle u noge, ruke, oko...
Vidi originalni članak

Kirurzi su izvadili 16 čavala dugih pet cm iz nogu, ruku i oka sluškinje Ariyawathi (50) koju je gazda tako kažnjavao ako je bila umorna od previše posla. Preostalih osam, manjih čavala su ostavili kako ne bi oštetili živce. Ariyawathi je prošle godine sa Šri Lanke otišla tražiti posao u Sudijsku Arabiju. Majka troje djece vratila se traumatizirana nakon pet mjeseci. Nikome nije mogla reći što je bilo. Njezina obitelj nije imala pojma kakvu je torturu prošla dok nije otišla kod liječnika zbog strašnih bolova. Gazda i njegova supruga zabili su joj 24 čavla u tijelo ako bi se žalila da previše radi. Dr. Kamal Weeratunge, koji ju je liječio rekao je kako vjeruje da je gazda zagrijao čavle prije nego što ih je zabijao u sluškinju. Rendgenska snimka je pokazala čavle od 5 cm u nogama i rukama, a jedan je čak bio u oku. Liječnik je rekao kako vjeruje da nisu oštećeni unutarnji organi.
- U dobrom je stanju, ne boli ju ništa i vrlo je sretna - rekao je liječnik. Ministar vanjskih poslova Šri Lanke rekao je kako 'sređuje stvar sa saudijskom vladom'. Oko 1,8 milijuna ljudi sa Šri Lanke radi u inozemstvu, od čega su 70 posto žene. Većina ih radi kao sluškinje na Bliskom Istoku, a manji broj u Singapuru i Hong Kongu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Harun32 31.08.2010.

    Monstrumima nije mjesto na slobodi a zlostavljanu osobu treba dozivotno zbrinuti.

  • loly0 31.08.2010.

    nemam rijeci, zalosno jer tag kretena nece nitko dirat, zalosno sto jos ima robovanja, malo je da ih se spali za ovako nesto.

  • natalie 31.08.2010.

    Bilo bi sad lijepo da njega i suprugu kazne na način na koji se to radi u Saudijskoj Arabiji i da im nitko ne dođe na dženazu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare