To je to što me zanima!

Liječnici pobacili zdravu bebu, bolesnu ostavili u utrobi majke

Australija: Prijatelj nesretne majke je rekao kako je ona otišla u bolnicu s dvije bebe, a sada nema ni jednu. Liječnici kažu da su poštovali proceduru i da im je žao
Vidi originalni članak

Australski liječnici su greškom pobacili zdravog blizanca, a bolesnog su ostavili u utrobi majke, piše Daily Mail. Liječnici su majci koja je bila trudna 32 tjedna rekli kako je jedan blizanac bolestan. Rekli su joj da ima urođenu srčanu manu i da ga nakon rođenja, ako uopće preživi, čeka niz operacija. Majka je odlučila kako će pobaciti bolesnu bebu. No liječnici u Royal Women’s Hospital u Melbourneu su greškom pobacili zdravi fetus. Nakon toga su majku hitno operirali. Carskim rezom koji je trajao tri sata liječnici su iz majčine utrobe izvadili bolestni fetus. Bolnica se za grešku ispričala te slučaj istražuju.

Prijatelj shrvane majke kaže kako se obitelj bori s gubitkom.

- Majka je u bolnicu otišla s dvije bebe, dva dječaka. Sada nema ni jednog. Majka je tužna i traumatizirana - rekao je prijatelj. Objasnio je kako su im u bolnici rekli da su poštovali proceduru i nije im jasno gdje su pogriješili. Glasnogovornik bolnice je rekao kako je riječ o strašnoj tragediji te kako je bolnici jako žao zbog gubitka. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • emma00 04.12.2011.

    O Bože...-.-Ali ispričali su se,nijhovi problemi riješeni,a žena izgubila 2 djeteta! Ufffffffff....

  • Ira27 25.11.2011.

    Mojoj su prijateljici rekli da će joj dijete bit Down-ovac 99,99%. Odlučila je ipak roditi i rodi sasvim zdravu lijepu bebicu! Jednoj poznanici je rečeno da je trudnoća vanmaterična i da hitno treba napraviti kiretažu. Srećom, na nagovor najbližih ode po drugo mišljenje, čovjek se krstio o čemu njezin ginekolog priča, trudnoća je bila sasvim normalna...liječnici nisu Bogovi i pogriješe puno puta, ali i pomognu puno puta. Mislim da je majka trebala i bolesnom djetetu dati šansu da se bori za život.

  • xenija 25.11.2011.

    sramota...pa onda mogu i ja biti doktorica,kakvi su ti nasi doktori.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare