To je to što me zanima!

Liječnici prosvjeduju 'pet do dvanaest' ispred ministarstva

Organizatori navode kako su razlozi prosvjeda neujednačena praksa određivanja ugovornih obveza liječnicima u Hrvatskoj i neravnopravan položaj u kojem se trenutno nalaze
Vidi originalni članak

Prosvjedni skup liječnika specijalista, specijalizanata i stažista pod nazivom "Zadržimo liječnike u Hrvatskoj", održat će se ispred Ministarstva zdravstva, u "pet do dvanaest". Organizacijski odbor prosvjednog skupa najavio je održavanje skupa i ministru zdravstva Milanu Kujundžiću, uz zamolbu da primi njihovo izaslanstvo, u želji za zajedničkim dijalogom. Na prosvjedu će biti pročitan popis strukovnih liječničkih udruga i udruga pacijenata koji su podržali održavanje prosvjednog skupa. Organizatori navode kako su razlozi prosvjeda neujednačena praksa određivanja ugovornih obveza liječnicima u Hrvatskoj i neravnopravan položaj u kojem se trenutno nalaze, te nepovoljni uvjeti rada mladih liječnika kao i rastuće nezadovoljstvo koje rezultira odlaskom liječnika na rad izvan Hrvatske.
 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • LANA555 03.12.2016.

    A nima je fakat loše.Čast iznimaka koi fakat rade i ok su.

  • LANA555 03.12.2016.

    A i oni se uobrazili pa eto baš sad kad na žalost nije vrijeme da sad poćnu i oni s prosvedama itd. A sad bu ju ucjene ili to ili idemo vanka.Svi podivljali.

  • Cipelcug 03.12.2016.

    Zašto bi pacijenti, odnosno osiguranici , građani plaćali njihovo obrazovanje, a oni bi kada završe specijalizacije otišli van raditi. Neki doktora i njihove sestare grozno se odnose prema pacijentima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare