To je to što me zanima!

Liječnici rekli da je mrtav, mladić za pola sata oživio

Michaela je Hitna dovezla u bolnicu. Liječnici su ga reanimirali, no umro je. Pola sata nakon toga opet je imao puls, ali je ubrzo preminuo i drugi put
Vidi originalni članak

Michaela Wilkinsona (23) je u veljači ove godine Hitna dovezla u bolnicu Royal Preston u Engleskoj. On je tu večer pio i odjednom se srušio. U bolnici su ga oživljavali više od 15 minuta, a onda su ga proglasili mrtvim. No samo pola sata nakon toga Michael je oživio. Liječnik John Whittaker je rekao kako se kod Michaela pojavio Lazarov sindrom.
- Sindrom je dobio ime po Lazaru kojeg je Isus oživio. Pacijentima s tim sindromom odjednom se vraća puls. Taj sindrom je jako rijedak i do sada je u svijetu zabilježeno samo 38 slučajeva. No, moram reći da liječnici smrt uvijek moraju proglasiti tek kad su 100 posto sigurni - rekao je Whittaker. Nakon što je Michael pokazao znakove života, liječnici su mu opet pokušali pomoći, no ubrzo je i drugi put umro. 
- Bilo je grozno. Osjećala sam se kao da mi se vratio, a onda mi ga je netko opet uzeo - kaže Michaelova majka Susan Horrigan (44). Obdukcija je pokazala da nije umro od alkohola nego je imao bolesno srce.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ivan74 12.06.2009.

    Zilav je,neda se.Ljudi zasto jadikujete kao da vas se to inace tice.Svi smo mi ovce koje gledamo samo da prezivimo.Cobani su kolektivniji!

  • schulle 12.06.2009.

    ovo je neki zilav:)

  • SelenaS 12.06.2009.

    Jadničak! Dao je sasvim novo značenje Oliverovoj pjesmi: dva put san umra...

Komentiraj...
Vidi sve komentare