To je to što me zanima!

Liječnici su u štrajku 51. dan: Danas nastavak pregovora

Vlada bi na sjednici trebala donijeti odluku da se liječnicima koji su sudjelovali u štrajku plaća za listopad umanji razmjerno satima provedenima u štrajku
Vidi originalni članak

U Ministarstvu zdravlja u četvrtak se nastavljaju pregovori između sindikata i ministra o kolektivnom ugovoru. 

Liječnici su u štrajku već 51. dan. Nakon sastanka u srijedu sindikalist Ivica Babić je izjavio kako se nada da će se dogovor postići danas ili sutra. 

Ministar Rajko Ostojić nije htio davati izjave. Inače Vlada bi na sjednici u četvrtak trebala donijeti odluku da se liječnicima koji su sudjelovali u štrajku plaća za listopad umanji razmjerno satima provedenima u štrajku. 

>>> Vlada će kazniti liječnike, za listopad će dobiti manje plaće?

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 08.11.2013.

    Bili s djetetom u Klaićevoj (dječja bolnica) mimo svih lista čekanja i centralnog naručivanja nas primili, svi doktori i sestre rade kao pčelice, a još su i građevinski radovi.....Svaka čast i hvala vam!

  • HoratioHornblower 07.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ivič 07.11.2013.

    ljenčine briga na bolesne i tako zarade sastrane u privatnim poliklinikama vlada bi tome trebala izači na kraj pa nek biraju di če raditi!Oni su naučeni na rad par sati samo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare