To je to što me zanima!

Liječnici u dubrovačkoj bolnici posvađali se na sastanku: Padale prijetnje, došla i policija

Osim drame u zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice, sada je izbio incident i u dubrovačkoj bolnici. Dubrovačka policija dobila je dojavu da je jedan liječnik prijetio drugom
Vidi originalni članak

Iz dubrovačke policije potvrđeno je kako je zaprimljena dojava o verbalnom napadu i prijetnjama od strane jednog liječnika u Općoj bolnici Dubrovnik. 

Istraga policije potvrdila je ove navode i podnesena je kaznena prijava.

- Policijska postaja Dubrovnik je u utorak, 12. svibnja zaprimila prijavu liječnika Opće bolnice Dubrovnik koji je naveo da ga je prethodno tog dana na radnom sastanku kolega liječnik vrijeđao te mu uputio prijetnju koju je shvatio ozbiljno, zbog čega je slučaj prijavio policiji. Provedenim kriminalističkim istraživanjem potvrđeni su navodi oštećenog te je protiv osumnjičenog 56-godišnjeg liječnika podneseno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave zbog kaznenog djela Prijetnja iz čl. 139. st. 2. u svezi st. 3. Kaznenog zakona - objavila je dubrovačka policija.

APSURD U SUSTAVU Dubrovačka bolnica na sudu jer koriste liječnike drugih bolnica

- Što uopće odgovoriti - kratko je komentirao ravnatelj bolnice Marijo Bekić za Dnevnik.hr. 

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji su se dogodili u dubrovačkoj bolnici. U siječnju je jedan čovjek ležao četiri dana na patologiji bez da je itko o tome obavijestio njegovu obitelj. Zbog svega se obitelji ispričao ministar zdravstva Vili Beroš koji je u bolnicu poslao inspekciju.

SKANDALOZNO Dubrovačka bolnica četiri dana nije javila obitelji da je umro njihov član. Zaboravili su...

I sam ravnatelj Bekić bio je dijelom skandala kada se otkrilo da je preko reda cijepio svoju obitelj koja je na cijepljenje došla iz BiH.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • laky03348 14.05.2021.

    cijeli bolnički sustav,ali i cijela hdz država je pred raspadom,,ali mi imamo hdz i sve drugo je nebitno,narode u nedjelju na glasovanje i svi za hdz glasujete,uspjeh vam je zagarantiran,aahahahhaha

  • 14.05.2021.

    A mitologija im svima "teče venama" uglavnom

  • KeglaRi 14.05.2021.

    Jel ravnatelj hdz-ovac hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare