To je to što me zanima!

Liječnik omamio policajca pa ga oralno 'zadovoljio'

Srbija: Policajac je otišao liječniku jer je sumnjao da ima spolnu bolest. Doktor mu je rekao da se skine, a onda umiljatim glasom da mu se sviđa
Vidi originalni članak

Policija u Srbiji istražuje liječnika iz Kraljeva. On je homoseksualac, a navodno je svog pacijenta koji je policajac elitne jedinice Žandarmerije dodirivao po bedrima i stražnjici. Nakon toga je pacijenta omamio lijekom i s njim imao oralni seks. Nakon što se policajac probudio, pozvao je svoje kolege koje su privele doktora. Policajac nije iz Kraljeva, a u privatnu je ordinaciju došao kako bi izbjegao čekanje i gužve u liječničkoj ustanovi u svom gradu. Kod doktora je otišao jer je sumnjao da je dobio spolnu bolest u prethodnim seksualnim odnosima. Kako je ispričao izvor za Alo doktor je policajcu naredio da se skine kako bi ga pregledao. Onda mu je umiljatim glasom rekao da mu se sviđa. Prije nego je policajac reagirao, liječnik ga je omamio.
Zbog cijelog slučaja u Kraljevu su u utorak osvanuli i plakati na kojima je pisalo "Pazi leđa" i "Doktor vreba", ali su ih brzo skinuli.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • thrys 05.08.2009.

    baky126 - neka se guze koliko ti \"oćeš\" ili oni hoće? haha

  • bramaged 05.08.2009.

    pa kako zna da ga je zadovoljio ako nije bio pri svjesti,, i omamljen ne bi dopustio to osim ak mu se nije svidilo..

  • dlovnicki 05.08.2009.

    aaahahahahahahahahahahahahahaaaahahahahha......moj jedan i jedini komentar na ovo :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare