To je to što me zanima!

Liječnik optužuje ženu da mu je otrovala majku pesticidom

Liječnik G. K. (40) optužuje suprugu, koja ga je ostavila, da mu je otrovala majku. Policija je ekshumirala tijelo. Supruga tvrdi kako je njezin muž psihički poremećen
Vidi originalni članak

Prema pisanju Slobodne Dalmacije, liječnik G. K. (40) iz okolice Imotskog optužuje suprugu od koje se razvodi da mu je lani otrovala majku. Strahuje za život svoja tri sina koja je ona nedavno odvela iz zajedničkog doma svojim roditeljima.

Kaže kako mu je majka bila nepokretna uslijed moždanog udara i prijeloma kralježnice te je živjela tri godine s njima. Uočio je da mu je majka pred smrt smršavila pa je pomislio da je supruga izgladnjuje. Ubrzo je preminula, a liječnik, koji radi kao mrtvozornik, posumnjao je da je otrovana kad je pokraj kuće pronašao mrtvu mačku. 

Svoje sumnje je predočio policiji i mrtva žena je ekshumirana. U toksikološkom vještačenju kod pokojnice je pronađen pesticid i u kolovozu je započeta tajna istraga. Supruga tvrdi da joj je muž psihički poremećen te da će tužiti novine koje su objavile njegovu priču.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • evomeopet 03.09.2011.

    Tko zna, na ovom svijetu je previse poremecenih ljudi!!! Ako je obdukcija potvrdila da je pokojnica imala pesticide u sebi, istraga bi trebala pokazati tko je ubojica. A kakvo nam je pravosudje, to ce biti na Nikaddan!!! U svakom slucaju, ne treba na prvi balun nikoga osudjivati ni pravdati!!! A zasto bi ona njega ostavila pa se kao on osvecuje, mozda je on nju ostavio, pa mu se osvetila preko mame????!!!! Ma tko ce to znati!!!! Svakako je -uuuuzaaaaasnooooo-!!!!! Bog im se duse ne pristrasio!!!!!

  • sara100 03.09.2011.

    žena se brinula o njegovoj nepokretnoj majci,a on je optužuje da je otrovala?Mislin da je to samo osveta ženi šta ga je ostavila,a možda je i on otrova pa joj podmeće krivnju.On je doktor i ima znanje.

  • ktk 03.09.2011.

    da.liječnik je uvijek u pravu.oni su uvijek bezgrešni.još neka i on sam obavi obdukciju..rezultat se zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare