To je to što me zanima!

Liječnik: Saifu al-Islamu treba amputacija ruke, ima gangrenu

Liječnik Andrei Murkhovsky rekao je kako Gadafijevog sina treba hitno operirati jer su mu rane na palcu i kažiprstu ruke jako loše. Vjeruje da je stradao od eksplozije
Vidi originalni članak

Saif al-Islam mora na hitnu operaciju kako bi mu uklonili gangrene s prstiju ruke, rekao je za Reuters liječnik koji ga je pregledao.

- Rane nisu u dobrom stanju i hitno treba amputaciju - rekao je liječnik Andrei Murkhovsky u Zitanu gdje je prije tri dana pregledao sina Moamera Gadafija. 

Vojnici iz Libije Saifa al-Islama su uhitili u subotu pri pokušaju bijega iz zemlje. Kosti palca i i kažiprsta su smrskane, a rane jako zagnojene. 

- Već bih to odavno učinio. No nije toliko hitno jer je takvo stanje već gotovo mjesec dana. No svakako je poželjno da se to učini što prije - rekao je Murkhovsky te dodao kako misli da su rane nastale uslijed neke eksplozije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • gogson00 25.11.2011.

    Prvi ste da kritizirate nekoga, a nemate blage veze tko su ti ljudi, i što su učinili za Libiju. Vjerujete Amerima i NATO-u kao da su oni oličenje pravedne borbe. Presmješni ste, jer se niste nimalo informirali, a serete kao da znate o čemu pričate. Ako tko želi, slobodno nek me argumentirano pobije.

  • ilijas 25.11.2011.

    prije dvije godine se "tatin sins" sepurio po evropi,sa super djevojkama;drogirao i provodio u ludim autima te prkosio svicarskoj policiji.Svaka lija dolija

  • ravijojla 25.11.2011.

    tko se mača laća, od mača i pogine... pravda je spora, ali dostižna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare