To je to što me zanima!

Liječnike splitske Hitne mogla bi skupo stajati božićna 'fešta'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Takvo ponašanje je neprihvatljivo i budite sigurni da ćemo sankcionirati vinovnike tog događaja. Istragu smo već pokrenuli, kaže Kolja Poljak, zamjenik ravnatelja bolnice
Vidi originalni članak

Uprava splitske bolnice pokrenula je istragu zbog božićnog 'tuluma' liječnika i osoblja na Hitnom kirurškom prijemu. 

Podsjetimo, osoblje je naime 'feštalo' nekoliko sati, a pacijenti su čekali na pregled i nalaze, neki čak i po šest sati, pa su Božić proveli u čekaonici. 

- Takvo ponašanje je neprihvatljivo i budite sigurni da ćemo sankcionirati sudionike tog događaja. Istragu smo već pokrenuli - rekao nam je Kolja Poljak, zamjenik ravnatelja splitske bolnice.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • teodora24 31.12.2012.

    to pijevanje je moglo biti trenutno i trajati 2-3 minute a balavcima koji su to snimili i proslijedili novinarima samo je bila ljepa podloga za zaraditi svoj kruh...neka se provjeri protokol prijema koji postoji na svakom šalteru i ustanovi dali su se pacijenti pregledavali..niko ne piše nikada o tim ljudim kad su u poslu do grla , ja sam imala prilike to viditi i doživiti ...sram neka bude i ˇˇsnimateljeˇˇ i novinare

  • Trnci 29.12.2012.

    Nije ovo jedina loša vijest iz splitske bolnice. Bivši ravnatelj zapošljavao je djecu, prijatelje svojih stranačkih kolega, a to isto je i sadašnji bivši hdz-ov poslušnik prihvatio. Njegov stav je zanemariv, te će svi ovi raskalašeni liječnici biti samo zbog javnosti opomenuti. Njima ništa to neće smetati, jer i tako dobro zarađuju po privatnim ambulantama, gdje dolaze na poziv, bez registracije. To mi je jako dobro poznato, a to je praksa i u Zagrebu i nadalje. Svako raskalašeno ponašanje, nestručnost, nezainteresiranost plaća pacijent. Korupciju u KBC Split nitko neće iskorijeniti, a afere će se nizati, sa razlikom neke će se objelodaniti a neke sa pacijentima sahraniti, kao što je to bio salućaj zamjene preminule djece u velebnom rodilištu u kojem je samo Severina imala adekvatnu skrb. Da bi opstao pošteni djelatnik treba biti poslušnik, slijep, gluh,njem. Mislim da će ovo nedolično ponašanje koje nije jedino proći nekažnjeno. Sadašnji ravnatelj je identičan dosadašnjem parlatoru Dujomiru, koji nas je sa svakakvim glupostima zabavljao sa tv ekrana.

  • kukurikuu 29.12.2012.

    Za grad gdje je Kerum gradonacelnik ovakvo ponasanje nije cudno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare