To je to što me zanima!

"Linić i Čačić su za NO Ine kvalificirani i dobar su izbor"

Davor Štern je rekao kako se slaže da u NO Ine ministri ne bi trebali ulaziti, ali ističe da s druge strane postoje političari koji su za to kvalificirani i oni koji nisu
Vidi originalni članak

Predsjednik Nadzornog odbora Ine Davor Štern je za Dnevnik 3 HTV-a u utorak navečer komentirao imenovanje Slavka Linića i Radimira Čačića u NO Ine. Kazao je kako se slaže da u NO Ine ministri ne bi trebali ulaziti, ali ističe da s druge strane postoje političari koji su za to kvalificirani i koji nisu za to kvalificirani.

- Linić i Čačić su za taj posao kvalificirani i dobar su izbor. Predložio bih im da za trećeg člana zadrže nekog od mojih kolega i da ne mijenjaju članove Uprave Ine - rekao je Štern. Istaknuo je i kako u ovom trenutku nije loše da dva ministra uđu u Inu, jer se rješavaju važna pitanja vezana za tvrtku. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • polo60 08.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lronaleonić 07.03.2012.

    Nevjerovatno! !Baš taj dvojac da zajedno bude u NO? Zar oni nemaju dovoljno posla kao ministri? Apsolutistički vladari! Vjeruje li još netko da je Milanović predsjednik vlade?

  • gremljin 07.03.2012.

    štern - tvoje mi mišljenje znači toliko kao i lanjski snijeg. ti si čovjeće tako nebitan i minoran ovom narodu, ali nadam se da će se nači poneka giljotina i za tebe, kao i za linića i čačića... i sve one mnoge koji je zaslužuju

Komentiraj...
Vidi sve komentare