To je to što me zanima!

Linić i dalje stoji uz Šegona: 'Obavljao dužnost odgovorno'

Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao, stoji u priopćenju koji je potpisao ministar Linić
Vidi originalni članak

Nakon odluke Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da je bivši pomoćnik ministra financija Branko Šegon u sukobu interesa oglasilo se i ministarstvo financija. 

- Branko Šegon je za vrijeme rada u Ministarstvu obavljao dužnost odgovorno i u skladu s ovlaštenjima koje je imao - stoji u priopćenju koji je potpisao ministar financija Slavko Linić.

 - Što se tiče realiziranog ugovora tvrtke 'Facta Vera' s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj (HBOR) želimo istaknuti kako HBOR posluje sukladno Zakonu o HBOR-u koji jasno propisuje način funkcioniranja te institucije pa i pravila po kojima se dodjeljuju krediti hrvatskim pravnim osobama. Sve navedeno primijenjeno je i na dodijeljenom kreditu tvrtki 'Facta Vera', stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 141

  • PetraŠtimac 09.03.2014.

    Pa mora tako komentirati, kad su zajedno u svemu!

  • SAINT 08.03.2014.

    Pa mora ga pokrivat vjerovatno je pare s njim djelia.

  • 23luna 08.03.2014.

    i u ovoj priči kao i u mnogima do sad vrana je dooooobroooo nekome mozak popila,a ako to i nije uspjela onda su tu vrli nam političari ostali kako bi nam ga isprali, kako nebi vidjeli dalje od nosa,ne pali više,sve se zna i sve treba na čistac izvesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare