To je to što me zanima!

Linić kao Zorro osvetnik kreće u boj protiv Zorana Milanovića

Gnjevni Riječanin po 12 sati na dan kuje planove protiv premijera. Milanović o Liniću ima jako loše mišljenje i u krugu prijatelja ne krije da bi ga rado vidio u zatvoru
Vidi originalni članak

Osveta je spora, ali dostižna. Ponekad čak i slatka. Osveta je jelo koje se servira hladno...

Tim se, filmskim dosjetkama posljednjih tjedana opsesivno bavi Slavko Linić, nekad najomiljeniji ministar u Milanovićevoj vladi, čovjek koji je prije pola godine doživio politički krah. Izbačen iz SDP-a, stranke koju je stvarao u najtežim vremenima, ne skriva želju za revanšom.

A meta mu je predsjednik SDP-a Zoran Milanović. Pola godine Slavko Linić nije otkrivao svoje karte (a u kartanju je jako dobar- dapače vrlo rijetko gubi partije). Strpljivo je sjedio u Hrvatskom saboru kao nezavisni zastupnik i oštro kritizirao Vladu u kojoj je donedavno i sam bio vrlo važan član. A onda je odlučio - idem na parlamentarne izbore kao nezavisni kandidat! Va banque, sve ili ništa.

Politička mirovina više mu nije na pameti, a svu svoju energiju, kažu svjedoci koji ga dobro poznaju, uložio je u rušenje Zorana Milanovića. I dok je kao ministar radio po 12 sati na dan, sada isto toliko radi na osmišljavanju plana protiv aktualnog vođe SDP-a.

No u svemu je tome dosta i realan jer, kaže izvor blizak Liniću, zadovoljilo bi ga i dobivanje samo dva posto glasova na parlamentarnim izborima. No tih dva posto bilo bi slađe jer bi ih uzeo SDP-u, odnosno Milanoviću.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 118

  • Car Mrgud Vazdacenzurirani 21.12.2014.

    Evo radi čega ovaj "najčitaniji portal", pojam slobode govora i misli, daje opomenu (naravno, dat će opet, pošto je neovisan):eprimjeren komentar Zbog neprimjerenog sadržaja izmjenili smo vaš komentar iz "Ne zna se ko je od te dvojice veći ološ...slinić je težak ko zna kolko stotina milijuna jer je uvijek kod zdjele, a za rvacku državu ga zaboli ko i nas za Istočni Timor...a o tzv. "premijeru", najgorem državniku od Prapovijesti, ne vrijedi više uopće trošiti tipkovnicu...kad bih imao love, utužio bi ga radi izgubljene tri (a bit će i 4) godine dragocjenog života, provedene u krpanju kraja s krajem, ovrhama na ovrhe i apsolutnom beznađu koje nam je priskrbio...nema naziva za ovo. U stvari ima, al cenzura ne da bi me trajno zblokirala, nego bi mi došla i doma kad bih stvarno rekao što mislim o tom liku..." najbolje da se svi koji ne podržavamo bilo koji vladajući ološ makneno odavde, te pustimo njihovim članovima i simpatizerima (ima i toga) da im ovdje pišu hvalospjeve zbog toga što nam od države napraviše najbijedniju naciju i desetu najgoru ekonomiju svijeta...aj sad...banaj jer uvrijedih lopine po točki 8 ili 5 zakona o komentiranju...

  • vemaria 21.12.2014.

    gle čuda da se dese.................

  • marijaterezija2 21.12.2014.

    Nije mi drag a ovo ponašanje čini mi se bolesno. Milanović će se i onako sam maknuti iz politike svojim ponašanjem. Sa sobom će povući i svoje poslušne piune. Liniću bi pametnije bilo da ode u mirovinu i oslobodi medijski prostor i saborsku klupu za nekog tko će 12 sati dnevno raditi za nas građane i poboljšanje stanja u zemlji nego za osobnu osvetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare