To je to što me zanima!

Linić: 2014. bi napokon mogla biti godina konstantnog rasta

Ministar financija je ponovio kako se ove godine ne planira više zaduživanje na inozemnom tržištu. U Washingtonu žele investitore upoznati s Vladinim planovima
Vidi originalni članak

Iduća godina napokon bi mogla biti godina s konstantnim rastom, rekao je u subotu ministar financija Slavko Linić u Washingtonu gdje je na zasjedanju Svjetske banke. Istaknuo je kako Hrvatska ima i dalje problema u privatnom sektoru.

- Treba još puno učiniti da privatni sektor završi financijsku konsolidaciju i da napokon svi zajedno iskoristimo to veliko europsko tržište i da povećamo proizvodnju i plasman u izvoz - rekao je Linić. 

Ponovio je da ove godine ne planira više zaduživanje na inozemnom tržištu. 

- Ovo zasjedanje iskoristili smo da bismo 10-ak investitora upoznali s Vladinim planovima - rekao je Linić. 

Idi na 24sata

Komentari 126

  • alf46 30.11.2013.

    Da se drug linić nezamara izjavama ja ću humanitarno umjesto njega najaviti da će BDP u 2015, 2016 i td napokon početi rasti. Daj ili neka šuti ili neka počne pričati stvari koje imaju smisla kao da nezaposlenost raste 1000 glava na dan ili tjedan pa ko će ti zaradit liniću plaću ako nema radnika kmetova.

  • darijodaca26 14.10.2013.

    laži, lažii, laži meee ti to radiš najboljeeee!!

  • Tadija_1_1 13.10.2013.

    I ovo vam je sloboda govora. Sve sto napises ako im ne pase opomene te sa blokadom racuna. Hvala bogu da nisam vise u toj drzavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare