To je to što me zanima!

Linić: Samo se drže brojki, to su statističari, a ne analitičari

Žao mi je što analitičari ne vjeruju Vladi, već smatraju da ona ništa ne radi. Samo se drže brojki, poput statističara, a ne gledaju Vladin program u cjelini, tvrdi Linić
Vidi originalni članak

Prognoza Ekonomskog instituta da je Hrvatska ponovo ušla u recesiju te da će u ovoj godini BDP pasti za jedan posto u odnosu na lani poprilično je isprovocirala ministra financija Slavka Linića koji i dalje tvrdi da će nam ova godina donijeti oporavak. 

Linić je doduše rekao kako je Hrvatska u teškoj krizi i recesiji, no smatra da je Vlada i dalje optimistična da će u drugoj polovici godine krenuti investicije,  a samim time i početak gospodarskog oporavka.

- Ako brojke pokazuju negativne trendove, onda je to recesija, ali meni je žao što neki neovisni analitičari i kritičari ne vjeruju ovoj Vladi, već smatraju da ona ništa ne radi. Oni se samo drže brojki, poput statističara, a ne gledaju vladin program u cjelini - rekao je uznemireni Linić.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Capafiori 05.05.2012.

    Koji program gospodine Liniću??? Kad bi se analitičari i statističari potrudili odraditi posao kako treba Vi biste analitički bili proglašeni besramnim lažovom, naravno, izraženo i u brojkama, a statistički biste bili nula.

  • pelinkovac 04.05.2012.

    20 godina je slavonija u recesiji,poharani smo ratom srusene su kuce a samo se srb..... izgradivalo ,kad je doslo do ostalih krajeva u hr treba dizati bune i proteste,pa bilo vam je lijepo dok su vam radili ceste a nama u slavoniji samo krpali sto je bilo dobro jel smo vise aute popravljali,e gospodo sada bi vi trebali malo patiti jel ste ih vi izabrali i neka vas rezu koliko mogu mi ovdje imamo par krumpira par voca i povrac mi smo navilkli na neimastinu red je na vas da patite da vidite kako su nas jeb... 20 godina ,i nemojte stalno kriviti tudmana posto covjek nema veze sa ovim stvarima

  • JosipPavlić 04.05.2012.

    kaj ste to dobroga (osim podizanja cijena i pdv-a) učinili u gospodarstvu otkada ste na vlasti? čim vas netko kritizira proglašavate ga državnim neprijateljem kao prije 1990(to vam je valjda u krvi i genima)

Komentiraj...
Vidi sve komentare