To je to što me zanima!

Linić: Šire se lažni podaci i to zbog interesa zaštite bogataša

Bogataši koji su svjesni da za potrebe Hrvatske moraju dati malo više nego do sada se s time ne slažu i zato govore laži, rekao je ministar financija Slavko Linić
Vidi originalni članak

Ministar financija Slavko Linić je za RTL Danas rekao kako procesi oko Dina Petrokemije i Diokija traju duže, ali su pred završetkom. Ističe kako nije zapelo nigdje, već se radi o procesima koji inače traju duže. 

- Vjerujem da će do kraja ovog tjedna biti potpisani dokumenti, jer u tome nema spornih točaka - rekao je Linić. Ministar je istaknuo i kako je posljednjih nekoliko dana u medije plasirano mnogo lažnih podataka oko poreza na imovinu, a sve to u interesu zaštite bogataša. 

- Bogataši koji su svjesni da za potrebe Hrvatske moraju dati malo više nego do sada se s time ne slažu i zato govore laži - rekao je Linić. Građanima je poručio da se ne boje, jer neće imati nikakve više poreze. Dodaje kako će veće poreze imati oni koji imaju daleko više nekretnina koje ne koriste, ni ne iznajmljuju.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • zdrawe 23.08.2012.

    halo linicu, dali i danas tvrdis da su izmisljotine,kad su iscurili ti podaci iz tvog sektora? vidis i sam da nisu svi uz i za tebe u tvom ministarstvu..pametnom dosta..

  • templar73 23.08.2012.

    DAJ udari jednom te nove milijunaše po đepu i provjeri otkud im tako veliki novac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • lolita 29 23.08.2012.

    Evo kod mene u gradu postoji frajer koji je prije rata bio goljo s poslije rata je došao u posjed nekih nevjerovatnih nekretnina ( hotel u centru, staro kino, par starih preidvnih kuća) koje od kad su njegove samo stoje i propadaju. Ništa ne ulaže niti čini da se nešto promjeni na bolje!!!! Država ga treba oderati za sve!!!! Naprijed Linić

Komentiraj...
Vidi sve komentare