To je to što me zanima!

Linić zaboravio na procjenu iz 2011: Zemlja vrijedi 6,3 mil. kn

Ministar financija Slavko Linić jučer je objavio pismo koje je poslao premijeru. Iako je išao u detalje, zaboravio je na jednu procjenu čestice koja mu baš ne ide u korist
Vidi originalni članak

Iako je ministar financija Slavko Linić jučer pokazao dokumente kojim u slučaju Spačva prebacuje krivnju na bivšu šeficu Porezne uprave Nadu Čavlović Smiljanec, zaboravio je na procjenu Erste nekretnina iz svibnja 2011. godine, piše HRT.

Oni su zemljišnu česticu 687/1 procijenili na 6,3 milijuna kuna.

Ministarstvo financija ima dokumentaciju i o toj procjeni, ali Linić jučer to nije spomenuo. Objavio je cijelo pismo koje je poslao premijeru Milanoviću u kojem nabraja neparvilnosti Nade Čavlović Smiljanec te indirektno govori da mu ona podmeće.

>>> Dokument pogledajte OVDJE

Milanović je navodno dva mjeseca čekao potez Linića, piše Jutarnji list. Sada je Liniću također trebalo četiri dana da se očituje o predmetu Spačva. Navodno je rekao suradnicima kako se ne smije dopustiti da se ošteti proračun. Jutarnji piše kako Zoran Milanović stoga traži njegova nasljednika. Oko Linića se skupljaju Milanovićevi oponenti, a Zlatko Komadina javno je poručio šefu Vlade da će smjena Linića ugroziti vlast.

Uz Komadinu, uz Linića je i Tonino Picula. 

>>> U novom broju tjednika Express od 2. svibnja pročitajte tajni dosje šefice Porezne uprave i sve o SDP-ovoj igri prijestolja...

Idi na 24sata

Komentari 148

  • lupi dobrić 06.05.2014.

    Za sad Karamarku ide sve kao po loju!Demolirao je vladu!Kolateralne žrve (Hrvatski narod)nikada i nisu bile važne,važno je da je on nadomak cilja, a taj je vlada tako da može zamračiti tužbu protiv svoje stranke.Uspjeh je zagarantiran barem 90 %.

  • gazimar 06.05.2014.

    Čekali, čekali i dočekali.

  • slobodni dalmat 06.05.2014.

    .....Liniću ne zaboravi četkicu za zube ....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare