To je to što me zanima!

Veliki požar u skladištu PIK-a uspjeli ugasiti, šteta ogromna

Požar je ugašen oko 8.20 sati, a gasilo ga je 50 vatrogasaca koji su iz objekta uspjeli spasiti strojeve. Iz policije doznajemo kako ozlijeđenih, srećom, nije bilo
Vidi originalni članak

U četvrtak nešto prije šest sati buknuo je požar u skladištu u Lipovcu u vlasništvu PIK-a Vinkovci koji je u sustavu koncerna Agrokor, priopćila je PU vukovarsko-srijemska. Na mjesto požara upućena je profesionalna vatrogasna postrojba iz Vinkovaca. PIK Vinkovci u Lipovcu ima na stotinama hektara organiziranu proizvodnju povrća, a požar koji je jutros uznemirio mještane Lipovca izbio je u jednom od prostora za skladištenje povrća.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić rekao je kako je požar velik te da će materijalna šteta zasigurno biti vrlo velika.

- Uz vinkovačke profesionalne vatrogasce, u gašenju požara sudjelovala su i dobrovoljna vatrogasna društva iz Lipovca, Komletinaca, Otoka i Nijemaca. Prema dosadašnjim saznanjima, nema ozlijeđenih. Požar je izbio u dijelu skladišta gdje je sušionica luka i krumpira - rekao nam je Luka Barunčić.

Požar je ugašen oko 8.20 sati, a gasilo ga je 50 vatrogasaca koji su iz objekta uspjeli spasiti strojeve.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • EvaSinković 04.08.2011.

    eeee oš još jedan puta mi obrisati komentar...nemaš pojma! :)

  • EvaSinković 04.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • EvaSinković 04.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare