To je to što me zanima!

Lista propalih: Nekad su bili tajkuni, sad nemaju ni kune...

Naplatom tri najveća duga banke bi pokrile minus švicarskog franka. Otkrivamo imena onih koji su nekoć bili tajkuni, a sad nemaju kunu i duguju 6,6 milijardi...
Vidi originalni članak

Koliko stvarno duguje Željko Kerum? Kako je Roman Majetić nekoć ljubio Veljaču i imao moćan auto, a sad ima moćan minus? 
Samo naplatom tri najveća duga banke bi pokrile minus švicaraca. Otkrivamo imena ljudi koji su nekoć bili tajkuni, a sad nemaju kunu i duguju 6,6 milijardi... 

Vilu u Visokoj nastanjivala je već predsjednica SR Hrvatske Ema Derossi Bjelajac. Što ona misli o toj zgradi, također otkriva Express, a Mirela Holy otkriva nam kako je jedan mladi čovjek stalno naziva telefonom i nasrtljiv je, ali ona ga je otkantala. Zove se Zoki. 

Otkrivamo i kako su ga američki PR stručnjaci pripremili za okršaj s Karamarkom. Raskrinkali smo i Bandićeve planove. A tu je i tekst o planovima Ive Josipovića te gomila drugih ekskluziva.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • lotus_1 30.01.2015.

    Ma ja ću samo podsjetiti na onaj čudnovato otkriveni nepoznati račun od par stotina milijuna eura u Vatikanu. Nije da mi je od životnog značaja, ali možda da nazovemo ekipu emisije "Što vas žulja"? :)))

  • mile980 30.01.2015.

    kako ce zagorac imat kune kad vodi sumljivi biznis u austri i davno je hrvatske kune promjenio u euro.a tako i svi ostali su izmjenili kune u druge valute pa zato ih nemaju.mislim da i svi ostali razmisljaju kako je sigurnije za njih ulagati vani pa ce tako ako ima jos koja kunica isto prijec u franak,euro ili neki dragulj..

  • stefi defi 30.01.2015.

    okorjeli kapitalizam unisti srednji stalez radnik postade rob bez ikakvog prava i radi za kikiriki to je danas HR a i ostatak EU nije puno bolji

Komentiraj...
Vidi sve komentare