To je to što me zanima!

Ljeto nije gotovo, plaže su pune! Temperature će skakati do 29°C

Proteklih nekoliko dana, barem što se tiče vremena, bilo je ugodno i stabilno, s temperaturama koje na kopnu u prosjeku nisu prelazile 25 stupnjev
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko kišnih i promjenjivih dana, ljeto se vraća u punom jeku. Možda će upravo ovi pogodni vremenski uvjeti značiti produljenje turističke sezone.

Nad Europom je prostrano polje visokog tlaka anticiklone koja utječe na vrijeme u našim krajevima. Mala količina nestabilnog zraka koji se zadržava nad Sredozemnim morem prodrla je noćas nad srednji i južni Jadran te uzrokovala povećanu naoblaku i slabu kišu u okolici Splita i Makarske. Nestabilan zrak će se brzo premještati prema jugoistoku i oko podneva će se razvedriti, prenose iz N1.

SUNČANO I TOPLO Ljeto nije gotovo: Pogledajte kakva nas subota očekuje

Proteklih nekoliko dana, barem što se tiče vremena, bilo je ugodno i stabilno, s temperaturama koje na kopnu u prosjeku nisu prelazile 25 stupnjeva.

Djelomice, na sjevernom Jadranu i pretežno sunčano, uz promjenjivu naoblaku na jugu zemlje moguć je poneki lokalni pljusak.

Ujutro na kopnu ponegdje kratkotrajna magla.

Vjetar u unutrašnjosti uglavnom slab, poslijepodne ponegdje umjeren sjeveroistočni.

NIJE SE MICAO IZ KADRA VIDEO Danas pseće vrućine: Vodio prognozu pa mu usred programa uživo uletio gost

Na Jadranu umjerena bura, podno Velebita ujutro i opet navečer mjestimice jakim, moguće i s olujnim udarima, a popodne u Dalmaciji prolazno i sjeverozapadnjak.

 Najviša temperatura većinom od 23 do 27, te između 27 i 29 °C na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za nedjelju. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 05.09.2021.

    More je pretoplo

  • emachines525 05.09.2021.

    bitno da skolska godina pocinje 6. rujna, a ne 15. rujna. koliko obitelji bi koristilo godisnji i otisli u rujnu na jadran. tako bi se i sezona produzila

  • Sheeba 05.09.2021.

    I tko veli da nemamo za ljetovanje?...paaa zbog par slika na Instagramu ili Facebooku biti ćemo i gladni, samo da svi vide kako smo bili na moru ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare