To je to što me zanima!

Ljubav (ni)je na selu: Kandidat ubio svoju partnericu pa sebe

Austrija: Alfred Tippelreiter (44), koji je 2005. godine sudjelovao u emisiji Ljubav je na selu, ubio je svoju partnericu. Mrtvu ženu je u kuhinji našao njegov sin (14)
Vidi originalni članak

Policija sumnja kako je Austrijanac Alfred Tippelreiter (44), koji je 2005. godine sudjelovao u njihovoj inačici emisije 'Ljubav je na selu', ubio svoju partnericu Njemicu Corneliju L. (45) a nakon toga i sebe, piše Kurier. Mrtvu Corneliju pronašao je u ponedjeljak Alfredov sin (14) na imanju u Donjoj Austriji. Policija je objavila kako je mrtvu ženu našao u kuhinji te kako je imala ubodne rane na prsima, glavi i rukama. Dječak je pozvao hitnu i policiju. Policajci i specijalci su pretražili okolicu jer su sumnjali kako se naoružani ubojica nalazi u blizini. No uskoro su na sjenu pronašli mrtvog Alfreda. Prerezao si je žile i iskrvario. Policija je navodno na imanje dolazila i prije jer su se Alfred i Cornelia nekoliko puta posvađali. 

Policija je u Alfredovu džepu pronašla oproštajno pismo no njegov sadržaj nije objavila, piše Krone.at. Alfreda su 2005. godine u emisiji predstavili kao poljoprivrednika koji voli biti sam svoj gazda, voli plesati i dopisivati se na internetu. U emisiju se prijavio nakon što se rastavio od supruge s kojom je imao troje djece. Tada je rekao kako bi htio imati još djece. U to je vrijeme živio na imanju velikom 60 hektara sa svojom mamom. Za sebe je rekao kako je spontan, vjeran i pošten. Tražio je ženu koja je vedra, vjerna i voli prirodu. 

Voditeljica showa Katrin Lampe kaže kako se sjeća Alfreda. Dodaje kako joj se činio jako simpatičan. No Alfred u emisiji nije našao ljubav. Kako piše Bild, Corneliju je upoznao na internetu, a živjeli su zajedno pola godine. 

Vol.at piše kako je ATV, privatna produkcijska kuća koja je snimala emisiju, u veljači ove godine kontaktirala Alfreda.

- Često zovemo bivše kandidate kako bi provjerili kako se njihov ljubavni život razvija nakon showa - rekli su na ATV-u. Alfred im je tada navodno rekao kako je još uvijek samac.  

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Ulterius 07.06.2011.

    A bio je miran i pozdravljao susjede...

  • Aganipidama 07.06.2011.

    Evo sad će potencijalne kandidatkinje za našu Ljubav na selu bježat glavom bez obzira :D

  • Ante40 07.06.2011.

    Ti su svi opasni u toj emisiji... sjećam se prošle sezone ovdje, par ih je izgledalo kao psihopati, što i jesu kad su se na to prijavili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare