Obavijesti

News

Komentari 38

Ljubav (ni)je na selu: Kandidat ubio svoju partnericu pa sebe

Ljubav (ni)je na selu: Kandidat ubio svoju partnericu pa sebe
10

Austrija: Alfred Tippelreiter (44), koji je 2005. godine sudjelovao u emisiji Ljubav je na selu, ubio je svoju partnericu. Mrtvu ženu je u kuhinji našao njegov sin (14)

VIDEO

Policija sumnja kako je Austrijanac Alfred Tippelreiter (44), koji je 2005. godine sudjelovao u njihovoj inačici emisije 'Ljubav je na selu', ubio svoju partnericu Njemicu Corneliju L. (45) a nakon toga i sebe, piše Kurier. Mrtvu Corneliju pronašao je u ponedjeljak Alfredov sin (14) na imanju u Donjoj Austriji. Policija je objavila kako je mrtvu ženu našao u kuhinji te kako je imala ubodne rane na prsima, glavi i rukama. Dječak je pozvao hitnu i policiju. Policajci i specijalci su pretražili okolicu jer su sumnjali kako se naoružani ubojica nalazi u blizini. No uskoro su na sjenu pronašli mrtvog Alfreda. Prerezao si je žile i iskrvario. Policija je navodno na imanje dolazila i prije jer su se Alfred i Cornelia nekoliko puta posvađali. 

Policija je u Alfredovu džepu pronašla oproštajno pismo no njegov sadržaj nije objavila, piše Krone.at. Alfreda su 2005. godine u emisiji predstavili kao poljoprivrednika koji voli biti sam svoj gazda, voli plesati i dopisivati se na internetu. U emisiju se prijavio nakon što se rastavio od supruge s kojom je imao troje djece. Tada je rekao kako bi htio imati još djece. U to je vrijeme živio na imanju velikom 60 hektara sa svojom mamom. Za sebe je rekao kako je spontan, vjeran i pošten. Tražio je ženu koja je vedra, vjerna i voli prirodu. 

Voditeljica showa Katrin Lampe kaže kako se sjeća Alfreda. Dodaje kako joj se činio jako simpatičan. No Alfred u emisiji nije našao ljubav. Kako piše Bild, Corneliju je upoznao na internetu, a živjeli su zajedno pola godine. 

Vol.at piše kako je ATV, privatna produkcijska kuća koja je snimala emisiju, u veljači ove godine kontaktirala Alfreda.

- Često zovemo bivše kandidate kako bi provjerili kako se njihov ljubavni život razvija nakon showa - rekli su na ATV-u. Alfred im je tada navodno rekao kako je još uvijek samac.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.