To je to što me zanima!

Ljubavnici se avionima sudarili u zraku, muškarac je poginuo

Kristen Sprague (26) bespomoćno je gledala kako avion njezinog dečka pada. Sreli su se u zraku i komunicirali preko radija. Odjednom se on izgubio pa udario u nju
Vidi originalni članak

Kristen Sprague (26), pilotkinja Cessne 207 komunicirala je preko radija sa svojim dečkom Scottom Vealom (24) koji je upravljao Cessnom 208, prije nego što su se sudarili iznad Aljaske u petak. Sprague koja leti za Ryan Air sletjela je s teško oštećenim krilom bez ozljeda. Vealov avion se srušio i eksplodirao kraj sela Nightmutea.

Piloti su poletjeli iz različitih mjesta, ali su se našli u zraku iznad Bethela. Nije još poznato je li uzrok nesreće pilotska greška, piše New York Daily News. Sprague je za lokalne medije otkrila kako je izlazila s Vealom koji se razvodio od supruge. 

Našli su se u zraku i malo su manevrirali na visini od 380 metara i odjednom ga više nije vidjela. Pozvala ga je i preko radija i trenutak kasnije udario je u njezino desno krilo i skoro ga otkinuo. Sprague je bespomoćno gledala kako pada. 

Ovo je treća zrakoplovna nesreća na Aljasci od srpnja. Uzrok prethodne dvije je slaba vidljivost na planinskom području.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • drugastrana 06.09.2011.

    ljubav je slijepa...

  • BlackRaven 06.09.2011.

    Bushpilots....gine ih 3 tjedno, nije neka vijst, osim što se ovaj zaletio u komada kojem se upucavao...

  • Brljo 06.09.2011.

    Eto kako se efikasno riješit dosadnog dečka

Komentiraj...
Vidi sve komentare