To je to što me zanima!

Ljubica je misteriozno nestala, muž tvrdi: Otišla je za drugim

Primijetio sam kako mi se supruga dopisuje s drugim muškarcem, mislim da je otišla živjeti s njim, rekao je muž Ljubice Antunović koji je njen nestanak prijavio policiji. Četiri dana poslije još je nisu našli
Vidi originalni članak

Kćerka mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca oko 17 sati, zadnji je put viđena na području Brestovskog - Kiseljaka i otad joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena, napisala je Gordana Sekara na Facebooku.

Nestanak njene kćeri Ljubice Antunović prijavljen je policiji Srednjobosanske županije u susjednoj Bosni i Hercegovini koja "aktivno poduzima mjere, radi na pronalasku nestale osobe te rasvjetljavanju svih činjenica", prenosi portal Klix.ba.

Prijavu o nestanku, tvrde, podnio je njen suprug u nedjelju. Policiji je rekao da je primijetio kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića te vjeruje kako ga je napustila i otišla živjeti s njim.

Dva dana poslije, na Staru godinu, policiji je nestanak iz Njemačke telefonski prijavio i njen otac. Ljubica je 1991. godište, tamne kose, visoka je 165 centimetara.

Nakon nekoliko sati intenzivne potrage u policiji su potvrdili da su je pronašli i da je njen nestanak doista povezan s ljubavnim problemima.

LJUBICA OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA Pronašli su odbjeglu nevjestu: 'Kako je mogla ostaviti dijete?'

Idi na 24sata

Komentari 153

  • svakako 03.01.2020.

    bravo ljubice bolje je biti sretan nego nesretan u zivotu

  • marjan1200 03.01.2020.

    Ovako piše u tekstu.., Nakon nekoliko sati intenzivne potrage u policiji su potvrdili da su je pronašli i da je njen nestanak doista povezan s ljubavnim problemima. Pročitajte više na: https://m.24sata.hr/news/ljubica-je-misteriozno-nestala-muz-tvrdi-otisla-je-za-drugim-668286 - 24sata.hr

  • 02.01.2020.

    Još kad bi sve žene nestale i na svijetu zavladao mir Božji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare