News

Komentari 153

Ljubica je misteriozno nestala, muž tvrdi: Otišla je za drugim

Ljubica je misteriozno nestala, muž tvrdi: Otišla je za drugim

Primijetio sam kako mi se supruga dopisuje s drugim muškarcem, mislim da je otišla živjeti s njim, rekao je muž Ljubice Antunović koji je njen nestanak prijavio policiji. Četiri dana poslije još je nisu našli

Kćerka mi je nestala u nedjelju, 29. prosinca oko 17 sati, zadnji je put viđena na području Brestovskog - Kiseljaka i otad joj se gubi svaki trag. Molim vas da dijelite objavu u nadi da će se javiti netko da je negdje viđena, napisala je Gordana Sekara na Facebooku.

Nestanak njene kćeri Ljubice Antunović prijavljen je policiji Srednjobosanske županije u susjednoj Bosni i Hercegovini koja "aktivno poduzima mjere, radi na pronalasku nestale osobe te rasvjetljavanju svih činjenica", prenosi portal Klix.ba.

Prijavu o nestanku, tvrde, podnio je njen suprug u nedjelju. Policiji je rekao da je primijetio kako mu se supruga dopisuje s jednim muškarcem s područja Hadžića te vjeruje kako ga je napustila i otišla živjeti s njim.

Dva dana poslije, na Staru godinu, policiji je nestanak iz Njemačke telefonski prijavio i njen otac. Ljubica je 1991. godište, tamne kose, visoka je 165 centimetara.

Nakon nekoliko sati intenzivne potrage u policiji su potvrdili da su je pronašli i da je njen nestanak doista povezan s ljubavnim problemima.

Najčitaniji članci