To je to što me zanima!

Ljubičić je prvo 'sredio' posao Medikolu pa onda odbio KBC?

Bivši ministar Ljubičić navodno je svojoj pomoćnici naredio da odgovori na pismo namjere rekavši joj da je sve prethodno dogovorio sa HZZO-om, što nije bilo istina
Vidi originalni članak

Bivši ministar zdravstva Neven Ljubičić navodno je mjesec dana prije no što je odbio KBC-u Zagreb nabavu uređaja PET/CT već imao dogovor s Medikolom i tako im omogućio monopol. Večernji list u posjedu je dokumenta koji to potvrđuje, a više o tome doznajte u tiskanom izdanju lista u nedjelju.

Aktualni ministar Darko Milinović u petak je bio u Uskoku gdje je predao neke dokumente vezane za istragu oko Medikola. Navodno je u aferu bio umješan i bivši premijer Ivo Sanader koji je Medikol povezao s HZZO-om, te Ratko Maček preko čije firme je nabavljana skupa oprema, doznaje Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • timica2 03.04.2011.

    Milinoviću,ne misliš da je vrijeme,da odmah odeš.Zbogom.!!!!!!!!!!

  • frik-frik 03.04.2011.

    kao i u večini političkih tintara(glava) nije sve u lovi ima nešto i u parama,karticama,nekretninama,dionicama,zlatu..

  • rosa110 03.04.2011.

    Vidi kako se ovaj seoski doktorcic iz Gospica naucio manipulirati. Kada je spajao bolnice nije pitao ravnatelje bolnica. Naprotiv, pravdao je to stednjom. Sada kada je pljacka zdravstvene kune na svjetlu dana, od gospickog "cistunca" nijedan ravnatelj nije trazio opremu. I, naravno, krivi su predhodni ministri. MLINTANovicu, zar se i ovdje nije moglo ustedjeti? Za koliko se tvojih slicnih "usteda" jos ne zna? O njima ce nas upoznati buduci ministar zdravsva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare