To je to što me zanima!

Ljubičić u Holdingu? 'O tome razmišljam, ali ponude nema'

Službene ponude nema. No, ja sam taj posao već radio. Dakle, ne bih došao na nešto nepoznato, samo ne znam u kakvom je Holding sada stanju, kaže Ljubičić
Vidi originalni članak

Iako zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još ne otkriva svoje planove, odnosno kadroviranje u najvažnijim gradskim tijelima, posljednjih se dana učestalo spominjalo jedno ime kao sigurno, i to na najjačoj poziciji - glavnog čovjeka Holdinga. To bi navodno trebao biti Slobodan Ljubičić, čovjek koji je već bio na toj funkciji, ali je smijenjen 2008. godine.

Ljubičić je u telefonskom razgovoru za Dnevnik 3 HRT-a rekao da on ne krije da razmišlja o povratku, ali tvrdi da službenu ponudu još nije dobio.

  - To samo novinske spekulacije. No, ja sam taj posao već radio. Dakle, ne bih došao na nešto nepoznato,  samo ne znam u kakvom je Holding sada stanju - rekao je Ljubičić.  Dodaje da je prije i poslije njegove smjene s čela Holdinga bilo puno toga napisanog, te da bi on sada neke stvari želio ispraviti. 

Ipak, čini se kako će kadrovska križaljka Holdinga još malo pričekati. Barem dok Bandić i službeno ne dobije potrebnu većinu u Gradskoj skupštini.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • alpinist 07.06.2013.

    baš sa Sv.jure,a ti????

  • rosa110 06.06.2013.

    Baš mi ovaj Kikaš djeluje da je inteligentna faca. Čak inteligentnija nego Bandić.

  • košava44 06.06.2013.

    dragi moj poštovani kikašu stanje oldinga tri je 150X lošije nego si ga ostavio eto znaš sad u kakvom ti je stanju.tvoj nasljednik čović uništio i ukinuo je sve što se dalo uništit i ukinut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare