To je to što me zanima!

Ljubičić: Znao sam da će biti problema, pa se nisam petljao

N1 televizija objavila je snimku iskaza Slobodana Ljubičića i Petra Pripuza, uhićenih u aferi 'Agram' skupa s Milanom Bandićem. Obojica tvrde da su nevini
Vidi originalni članak

N1 televizija u posjedu je snimke iskaza osmnjičenih u aferi 'Agram' u kojoj su nedavno uhićeni gradonačelnik Milan Bandić i njegovi suradnici.

Na ispitivanju su i Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz tvrdili da su nevini.

USKOK Bandića i Ljubičića tereti da su, zajedno s još dvojicom, posao zbrinjavanja otpada dodjelili Pripuzu bez javnog natječaja. Tako je Zagrebačkom holdingu nanesena šteta od najmanje 2,4 milijuna kuna, a C.I.O.S grupa je zaradila najmanje 1,6 milijuna kuna, stoji u optužbama USKOK-a.

- Čim sam saznao o čemu se radi, zbog činjenice da se s gospodinom Pripuzom jako dobro znam, smatrao sam, predostrožnosti radi i predviđajući ishod događaja, da mogu imati ozbiljnih problema. Zato sam cijeli postupak od sebe eksplicitno odmakao i nisam se miješao ni u jednoj fazi ni u jednu stvar niti sam imao spoznaje o tijeku nabave i niti sam na bilo koji način utjecao na to, niti sam na bilo kojem papiru stavio svoj potpis , kazao je Ljubičić istražiteljima.

N1

- S Milanom Bandićem nikad nisam ni riječi progovorio o tome. Sa Slobodanom Ljubičićem sam progovorio toliko da sam rekao 'Slobodane ja ću se maknuti od toga, ti ako se želiš maknut, makni se, neka službe odrade moje i tvoje '. Upravo da ne bih došao tu gdje sam danas, kazao je Pripuz.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • lilyan 31.10.2014.

    ovi nevini ko i vrata od grada

  • papalino1 31.10.2014.

    to karamarkova udba diskreditira sve institucije pravne države.zato je Bandić vikao neka institucije rade svoj posao kad je znao kako će to sve završiti:)))jbte tih karonja ima u svakom grmu,listu,pašteti.dobro se umrežio i odmaknuo.samo mi je žao onih invalida koje je poslao na cestu.nečeš još dugo"razbojniče"citat z.mamića.to je za admina da ne ne obriše,nikako vrijeđanje veleuvaženog gospodina karaamarka

  • jozabroz 30.10.2014.

    i kao sto sam vec danas napisao,,ovo se dogada da neko iz dorha dobije na vremenu i hitno nadje nesto protiv bandica jer je ocito da nemaju bas nista protiv njega za sta bi ga mogli drzat,,a to potvrduje i natpis da je zamjenu zemljista za koju trete bandica odobrio DORH,,da da,bas DORH..i gdje smo sada? sve blize spoznaji da je sve to isplanirano na politickoj osnovi,no ne dobro, kako i ostalo nista nisu dobro napravili,, no sramota ce opet past na hrvatsku, zanimljivo,isti ljudi, isti ko i u slucaju perkovic i sramocenju drzave,,citajte malo vecernji,, sve pise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare