Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ljubičić: Znao sam da će biti problema, pa se nisam petljao

N1 televizija objavila je snimku iskaza Slobodana Ljubičića i Petra Pripuza, uhićenih u aferi 'Agram' skupa s Milanom Bandićem. Obojica tvrde da su nevini

YouTube
Video: YouTube
114 komentara

N1 televizija u posjedu je snimke iskaza osmnjičenih u aferi 'Agram' u kojoj su nedavno uhićeni gradonačelnik Milan Bandić i njegovi suradnici.

Na ispitivanju su i Slobodan Ljubičić i Petar Pripuz tvrdili da su nevini.

USKOK Bandića i Ljubičića tereti da su, zajedno s još dvojicom, posao zbrinjavanja otpada dodjelili Pripuzu bez javnog natječaja. Tako je Zagrebačkom holdingu nanesena šteta od najmanje 2,4 milijuna kuna, a C.I.O.S grupa je zaradila najmanje 1,6 milijuna kuna, stoji u optužbama USKOK-a.

- Čim sam saznao o čemu se radi, zbog činjenice da se s gospodinom Pripuzom jako dobro znam, smatrao sam, predostrožnosti radi i predviđajući ishod događaja, da mogu imati ozbiljnih problema. Zato sam cijeli postupak od sebe eksplicitno odmakao i nisam se miješao ni u jednoj fazi ni u jednu stvar niti sam imao spoznaje o tijeku nabave i niti sam na bilo koji način utjecao na to, niti sam na bilo kojem papiru stavio svoj potpis , kazao je Ljubičić istražiteljima.

N1

- S Milanom Bandićem nikad nisam ni riječi progovorio o tome. Sa Slobodanom Ljubičićem sam progovorio toliko da sam rekao 'Slobodane ja ću se maknuti od toga, ti ako se želiš maknut, makni se, neka službe odrade moje i tvoje '. Upravo da ne bih došao tu gdje sam danas, kazao je Pripuz.

Možda vas zanima i ovo:
Message