To je to što me zanima!

Ljubomir Čučić vjenčao se sa svojom odvjetnicom

Pri odlasku prema restoranu, nakon što su se odmakli od novinara, naglo se sagnuo, suprugu podigao u naručje i prenio ju preko pješačkog
Vidi originalni članak

Nataša Pifar Mihelić i Ljubomir Čučić vjenčali su se u Petrinji u subotu u 18 sati. Kumovi su im bili Natašin brat Nikola i supruga Karolina, ali Natašina kćer nije viđena.
- Uzela sam prezime muža, rekla je Nataša nakon vjenčanja.
Ljubomir Čučić je po ulasku u dvoranu u Galeriji u kojoj se obavljaju vjenčanja, zatražio od matičarke da zabrani pristup novinarima. Premda su se Čučić i njegova odvjetnica proteklih mjeseci žestoko opirali odluci zagrebačkog suda da se priznaje odluka o razvrgnuću braka koju je donio francuski sud, u konačnici ta, kako su rekli, nezakonita odluka, omogućila im je da legaliziraju svoju vezu koja traje od ruijna 2006. kada je Čučić prijavio prebivalište u Petrinji u stanu njegove odvjetnice, danas supruge.
Vjenčanje je Čučić najavio u blogu saralara.blog.hr poručivši svima koji su govorili da je u bijegu, da dođu u subotu u matični ured u Petrinji u 18,30 sati. Meutim, vjenčanje je bilo u 18 sati, a nekoliko minuta ranije, Čučić, odvjetnica u bijelom kostimu, te kumovi došetali su iz odvjetničine kuće udaljene pedesetak metra. Ceremonija je trajala kratko, a po izlasku, mladoženja je rekao kako se on ne krije niti ima razloga.
- Ići ćemo na bračno putovanje, rekli su supružnici uglas no još nisu odlučili kamo. Slavlje su potom nastavili u petrinjskom restoranu MIS. Pri odlasku prema restoranu, nakon što su odmakli od novinara, Čučić se naglo sagnuo, suprugu podigao u naručje i prenio ju preko pješačkog prijelaza. Novopečeni supružnici živjet će kao i dosad u odvjetničinoj kući u Petrinji.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kakma 24.02.2008.

    Brak iz interesa,koliko ce samo dugo potrajati?Dok mu nova zena ne padne niz stepenice.

  • 24.02.2008.

    kad prvi put padne niz stepenice........mozda ce shvatit

  • davor_ 23.02.2008.

    NAŠLI SU RUPU U ZAKONU!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare