To je to što me zanima!

Ljubomir ženu i malu djecu ubio rafalima na spavanju

Ljubomir Zaradić (43) sa sedam metaka je ubio Orianu (38) i kći Deni (5) u spavaćoj sobi, a sina Trpimira (10) u dječjoj sobi. Osmim je ubio sebe
Vidi originalni članak

Ljubomir Zaradić (43) ispalio je u ponedjeljak ujutro sedam metaka u svoju obitelj, a osmim hicem presudio je sebi. Prvo je ubio ženu Orianu (38) i kćer Deni (5) u spavaćoj sobi, a potom i sina Trpimira (10) u dječjoj sobi. Vjerojatno ih je ubio na spavanju. I sebe je ubio u dječjoj sobi, a ispod tijela mu je pronađena automatska puška zapeta na rafalnu paljbu.
Tijela je navodno pronašao nećak, sin ubojičine sestre. Cijeli dan je zvao obitelj na mobitel, no nitko se nije javljao. Došao je navečer provjeriti što se događa. Popeo se na balkon stana na prvom katu i provalio vrata. 'Ljubo, što si to učinio?', povikao je ugledavši stravičan prizor, ispirčali su susjedi za Večernji lsit. Odmah je zvao policiju. Kako neslužbeno doznajemo, i policajci koji su došli u stan obaviti očevid, ostali su zaprepašteni prizorom. Ne znaju se točni uzroci i okolnosti tragedije, a u policiji su rekli kako se vjerojatno radi o duševnom rastrojstvu Ljube, kod čijega je tijela policija pronašla pušku.

SVI O UBOJICI IMAJU SAMO RIJEČI HVALE
Nesretna žena navodno je radila u Fini, a njen muž je bio turistički inspektor. Susjedi pričaju da su bili mirna, složna obitelj. Nikada nisu čuli da se svađaju. Ljubo je, kažu, bio iznimno pažljiv, svakoga je poslijepodneva igrao nogomet sa sinom u kvartu i šetao s kćeri. Bio je pripadnik 115. brigade, pa se pretpostavlja da još od rata ima pušku. Ljubo je igrao mali nogomet u ekipi Crne Vrane iz Lovreća, osnovane u sklopu tamošnjeg kulturno-umjetničko-sportskog društva. Sportom su igrači iskazivali bunt protiv odnosa vlasti prema braniteljima. Trpimir je išao u četvrti razred osnovne škole i trenirao je nogomet u klubu HEP Prijenos. Susjedi koji je u nedjelju u kvartovskom kafiću pio kavu s ubojicom, kaže da je riječ o 'ljudini' te da nitko nije niti pomišljao da bi se ovakvo što moglo dogoditi. Ljubo je, kažu, bio zaljubljen u svoj kvart, no gradio je kuću u Lovreču, kraj Imotskog, i pričao kako će se tamo s obitelji odseliti. U zgradi u kojoj je Ljubo pobio obitelj, živi i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Sa sinom je Slaven Bilić svako malo izlazio na balkom tijekom večeri vidjeti što se događa.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • user_34983 26.05.2009.

    pasie-koji idiotski komentar. ne u titiovo vrime bi ih stavili u kolonu pa bi ih pobili mitraljezima. imaš u jamama diljem hrvatske puno dokaza za to ako te to uopće zanima.

  • miroljubiv 26.05.2009.

    Ljudi su površni,šlampavi,zanima ih materijalizam,porijeklo i koji status imaju u društvu.sve use,nase,podase.vjerojatno radi pijeteta žrtava istina neće nikada ugledati svjetlo dana.ta uzorna obitelj vjerojatno je pomno čuvala pravo stanje.trebali bi prosvjetari uvesti psihologiju kao obavezan predmet,jer \"ljudine\" ne ubijaju vlastitu djecu i ženu,izuzev ljubomore i pokušaja rastave.

  • clara 26.05.2009.

    Doista ne razumijem zašto ovakvo tragediju opravdate time da je bio u ratu ili zato što nam jhe država u banani!? Ma što se nije ubio sam, daleko od očiju žene i djece i ne znam čega...branili ste Anu Magaš kad je ubila u \"samoobrani\", hoćete sad braniti i njega i reći da je imao hebene razloge za to što je učinio? Dobro je netko gore napisao, dabogda da je poživio barem koji sat pa da je shvatio krvnik što je napravio? A dabogda gorio u paklu? Postoji rastava i druge stvari ako je ona nešto bila kriva...ma dabogda gorio mu paklu, a majka će svoje anđele grliti u raju...o bože, kakva tragedija...mami i dječici želim da počivaju u miru...ma kako je samo mogao dignuti ruke na male anđele...proklet bio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare