To je to što me zanima!

'Ljude na LGBT zabavi je bez razloga uznemiravala policija'

Kako tvrde, policajci su u dva navrata dolazili na tulum i tražili da se stiša glazba, te su legitimirali organizatore iako je u okolnim kafićima glazba bila glasnija
Vidi originalni članak

Iz udruga Kontra i Iskorak izvijestili su da je, po njihovom mišljenju, policija bez razloga uznemiravala sudionike  četvrtoga 'plesnjaQ' - party koji je organizirala LGBT zajednica iz Splita. Kako tvrde, policajci su u dva navrata dolazili na tulum i tražili da se stiša glazba, te su legitimirali organizatore iako je u okolnim kafićima glazba bila glasnija. 

Oko 23 sata policajci su, prema navodima udruga, došli ponovno i zatražili da se prostor isprazni.

- Mi ćemo ljude potjerati ili ćete vi - navodno su im rekli policijski službenici. Iz Udruga napominju da su imali dozvolu rada do 1 sat i da nije bilo remećenja javnog reda i mira, kao i da glazba nije bila glasna. Zbog svega će zatražiti očitovanje o postupanju od Policijske uprave Splitsko-dalmatinske županije, a zbog ranijeg neprofesionalnog postupanja u Splitu o svemu će obavijestiti i MUP. 

Idi na 24sata

Komentari 164

  • zadranka25 07.01.2013.

    LGTB osobe se toliko zele uklopiti u nase drustvo. Dobro, nemam nista protiv njih, neka svatko ima orijentaciju koja mu odgovara. No cemu te parade, cemu ovo sad? Samo skrecete pozornost na sebe i to negativnu, a tako se nikad necete uklopit... Mi smo i onako tradicionalna zemlja (i hvala Bogu da jesmo) pa smirite malo dozivljaje i ne provocirajte pa da koliko toliko mozete zivjeti u miru...

  • 07.01.2013.

    A možda je netko od njih pozvao policiju, tako da ispadnu žrtve? Ne bi se čudio, vidimo svi da se služe svakakvim sredstvima da se skrene pažnje na njih. Nemam ništa protiv ljudi homoseksualne orijentacije (ne postoji nikakva organizirana LGBT zajednica), ali i dalje smatram da je seksualna orijentacija intimna stvar jedinke a ne društva.

  • baltazarrr 07.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare