To je to što me zanima!

Ljutiti dječak zabio nož u glavu drugog dječaka (11)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kada je dječak bacio nož, Tylerova dva prijatelja uspjela su se sagnuti, no njemu se nož zabio u glavu. Zapeo mu je između lubanje i skalpa
Vidi originalni članak

Tyler Hemmert (11) sjedio je s prijateljima na klupi u parku u Vancouveru kad se drugi dječak (11) okomio na njih. Kada je bacio nož, Tylerova dva prijatelja uspjela su se sagnuti, no njemu se nož zabio u glavu. Zapeo je između lubanje i skalpa s desne strane glave.
- Malo peče. Kao osa - kaže dječak koji je nakon napada trčao po parku s nožem za maslac zabijenim u glavu. Otišao je kod susjeda po pomoć, a njegovi prijatelji po oca.
- Otrčao sam bos do auta, a kad sam vidio Tylera, htio sam mu taj nož jednostavno izvaditi iz glave. No srećom sam bio pametan - priča otac Brian. Po Tylera je stigla Hitna pomoć, ali se ni oni nisu usudili vaditi nož prije CT-a glave.
- Vidio sam nož kako mi viri iz glave i tek sam tada počeo paničariti - kaže dječak. Dječak se dobro oporavlja, a na glavi ima pet šavova. Policajci su razgovarali s dječakom koji je bacio nož, a tek će naknadno biti odlučeno hoće li biti nekako kažnjen.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dadolino 17.04.2008.

    sve je ludo oko nas

  • krizantema 16.04.2008.

    ma daj?! pa rijec je o djetetu......isuse.......pa kakvi su to komentari.......

  • beckembauer 16.04.2008.

    Noz se zabio u 3 prsta sala na glavi.Butter knife...simbolicno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare