To je to što me zanima!

Ljutiti GSS-ovac demolirao je kuću ženina ljubavnika

Navodno se Davor Košutić iz GSS-a nije mogao smiriti jer je kandidat za gradonačelnika Ogulina Zlatko Cindrić ljubovao s njegovom suprugom
Vidi originalni članak

Ljutiti ogulinski član GSS-a Davor Košutić upao je u kuću bivšega kandidata za gradonačelnika Ogulina Zlatka Cindrića (46). Navodno se Davor nije mogao smiriti jer je Zlatko ljubovao s njegovom ženom. Prema Cindriću, Košutić mu je potrgao telefon, faks, interfon, troja staklena vrata na ormaru, ormar, tri lustera, zamrzivač, stalak za telefon i četiri prozorska stakla. Štetu su procijenili na 35.000 kuna, prenosi tportal. Davorovi sumještani kažu kako je on "poludio" jer mu je Zlatko preoteo suprugu. Cindrić kaže da se Davorova žena prošli tjedan doselila k njemu, s čime se on nije mogao pomiriti.
- Nasilno je ušao u kuću i cijelu je demolirao. I suprugu je udario. Sve smo prijavili policiji - rekao je Zlatko Cindrić te dodao kako su se on i Davorova supruga "spojili u pravoj ljubavi jer između nje i Davora nedostaje ljubavi".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cooleech 31.10.2009.

    Nije da pravdam ženu, ali virujen da je njoj poklonia toliko pažnje koliko je agresivnosti dao u ovaj akt, nebi otišla s drugim.

  • user_41038 09.10.2009.

    Dobro je što nije oštetio LCD televizor.

  • krizbaher 09.10.2009.

    Meni jedno nije jasno; zbog čega u naslovu stoji "Ljutiti GSS-ovac..." Zbog čega je to bitno gdje taj čovjek radi i kakve to ima veze sa događajem? Zašto u svakom članku onda ne piše da je stolar, keramičar, uredski službenik, uzgajivač pčela, ili možda profesor skrivio prometnu nesreću, napao susjeda ili ne znam ni ja što već? Nije kritika, samo mi nije jasno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare