To je to što me zanima!

Ljutiti Zlatko Horvat: Velika je laž da HDZ vodi grad Varaždin

Nezavisnog kandidata za gradonačelnika Varaždinapogodile su riječi protukandidata Gorana Habuša koji tvrdi da u Varaždinu ništa ne valja i da je Varaždin grad slučaj
Vidi originalni članak

Silna bujica uvreda iz stožera moga protukandidata Gorana Habuša vrhunac je nečega što nisam ni mogao pretpostaviti da će se dogoditi. U tome posebno prednjači šef HNS-a Radimir Čačić. Mi ne vodimo takvu kampanju i ne odgovaramo na uvrede. Pozvao sam svoga kandidata na sučeljavanje u bilo kojem mediju, a što sam dobio kao odgovor? Da on nije crtao karikature s mojim likom. Pozvao sam ga i da javno pokaže svoje reference za vođenje grada, a što je odgovor? Oni i dalje govore da u Varaždinu ništa ne valja, da je Varaždin grad slučaj, da je Varaždin žabokrečina.

To je danas na konferenciji za novinare kazao nezavisni kandidat za gradonačelnika Zlatko Horvat. Dodao je i da ne zna na temelju kojih argumenata Habuš tvrdi da grad vodi HDZ.

– Ako bilo koja stranka podržava našu listu, to je dobrodošlo. Laž je da se upliće neka stranka, nitko to nije ni pokušao. To je pokušao čelnik HNS-a, pa smo zbog toga i raskinuli dugogodišnju suradnju – rekao je Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • jabbar 26.10.2011.

    Kakav HDZ?Koliko ja vidim i grad i županiju ne vodi nitko!

  • ljubitededa 26.10.2011.

    bajke za djecu naravno HDZ i stranke guz...ci. Toliko o slučaju jarun

  • JelicaNovak 26.10.2011.

    to sve stoji...al kolko ljudi zna da je Varaždin pred bankrotom,nikad nismo lošije stajali

Komentiraj...
Vidi sve komentare