To je to što me zanima!

Logogate: 'Spojili' logotip B. Obame i simbol islama?

Agencija za raketnu obranu i Obamina kampanja imaju uvelike sličan logo. Neki ga čak uspoređuju sa zvijezdom i polumjesecom, simbolima islama
Vidi originalni članak

Novi logo američke Agencije za raketnu obranu mnogima liči na spoj  loga Obamine kampanje iz 2008. godine i islamskih tradicionalnih simbola. To su primijetili i brojni građani u komentarima na internetu.  Logo Agencije se sada sastoji od crvenih traka u plavom krugu, slično kao i kod Obame. Neki čak uspoređuju taj logo sa simbolima islama te se u njemu jasno vide polumjesec i zvijezda, dok su sličnosti našli i sa logom Iranske svemirske agencije, što potpiruje sumnje da to nije slučajno. 
- Taj logo smo dizajnirali za našu internetsku stranicu. Ne navodimo time ništa na političku kampanju - rekao je glasnogovornik Agencije raketnu za obranu, Richard Lehner.  Iz Obaminog ureda osudili su kopiranje loga, dok u Ministarstvu obrane demantiraju bilo kakve usporedbe. Kažu da su samo odabrali domoljubnije boje.
Mediji su aferu već prozvali Logogate.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sabo 25.02.2010.

    Sigurno će opet koristiti ovo za tvrdnju kako je Obama musliman i kako želi naškoditi Izraelu. Bez brige Obama je baptist, protestant, a zna se da se protestanti i židovi vole tajno i javno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare