To je to što me zanima!

Lokalni izbori oživjeli stranku: HDZ je dobio svoju oprosnicu

Oni se vraćaju: Tomislav Karamarko sad mirno spava. Nitko ga više neće pitati da ispuni obećanje o stranačkim izborima prema načelu jedan čovjek jedan glas...
Vidi originalni članak

Hrvatska je opet poplavila, uskliknuo je Karamarko u noći lokalnih izbora. Euforično šefovo rasploženje dio HDZ-ovaca objasnio je time što sada napokon može odahnuti! Rezultat je dobar, kao što je bio dobar i onaj na izborima za EU parlament čime je učvrstio poziciju šefa oporbe. 

Sada ga, uvjeren je, nitko iz stranke neće više prozivati da održi obećanje dano u izbornoj noći unutarstranačkih izbora 2012. da će nakon godinu dana vladanja raspisati nove stranačke izbore po načelu jedan čovjek jedan glas.

- Sada su se čak i njegovi oponenti u stranci, a ima ih, primirili i sumnjam da će imati hrabrosti za otvoreno suprotstavljanje Karamarku. No da je kojim slučajem doživio debakl na ovim izborima, siguran sam da bi se išlo na njegovo rušenje- rekao nam je jedan utjecajan HDZ-ovac koji pobjede pripisuje Karamarkovu terenskom radu posljednjih pola godine.

>>> Više pročitajte u Expressu

Idi na 24sata

Komentari 63

  • BARUH 28.05.2013.

    HDZ Je izdao i Hrvatsku i njeno pučanstvo. Činjenica je da je država na prosjački štap dovedena pod njihovom upravom. Oporavak će biti težak bez obzira tko će biti na vlasti. Nepopularne oduke i rezovi, te obećanja koja se ne ispunjavaju, već se daju samo da se dođe na vast naša su žaolosna svakodnevnica. Trenutno nas samo Boog i anđeli mogu spasiti, a to nisu ni Karamarko ni Milanović

  • perobj 26.05.2013.

    Ma dajtew ljudi jel sad bolje samošto sad drugi trpaju sebi a narodu gule još ovomalo što imaju

  • vidum 26.05.2013.

    Blago ludima ! Neki nikad neće shvatit da je loš odaziv birača ono što HDZ-u donosi uspjeh na izborima a ne njihova popularnost. Da je izašlo 60% popušili bi samo tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare