To je to što me zanima!

Lokomotiva naletjela na skretničara u Moravicama

Skretničara (47) Hrvatskih željeznica udarila je u ponedjeljak električna lokomotiva dok je čistio prugu od snijega i leda na kolodvoru Moravice
Vidi originalni članak

U noći na utorak na željezničkom kolodvoru Moravice teško je ozlijeđen skretničar Hrvatskih željeznica Ivan Salopek (47). Dok je čistio prugu od snijega i leda, udarila ga je električna lokomotiva kojom je upravljao njegov 50-godišnji kolega. Ivan je u kritičnom stanju, govore nam u šoku Salopekovi suradnici. Nesretnom su skretničaru prvu pomoć pružili u Općoj bolnici u Karlovcu, gdje se nalazi na odjelu intenzivnog liječenja.
- Operacija je trajala gotovo šest sati, sanirali smo mu ozljede, ali je pacijent unatoč tome životno ugrožen - rekla je liječnica Snježana Gučanin. Izgubio je veliku količinu krvi, smrskano mu je koljeno, zdjelica, ima ozljede leđa, trbuha, mišića i oporavak je upitan, nastavlja doktorica Opće bolnice Karlovac. Zbog nesreće su obustavili  promet magistralnom prugom Rijeka - Zagreb nešto više od dva sata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • berija 25.03.2008.

    Opet pište gluposti! Nije se dogodilo u ponedjeljak nego danas u 02,40 sati,lokomotiva nije naletila kad je čistio prugu nego kad je išao na čišćenje skretnica. I nije u prekidu bila pruga 2 sata nego 40 minuta. Želim brz i uspješan oporavak skretničaru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare